Szerintetek kövér vagyok? (KÉPPEL! )
Figyelt kérdés
Mennyi felesleges kilótól kéne megszabadulnom? 172cm 66kg. Rendszeresen sportolok, boxolok. Sajnos jobb képet nem tudtam csinálni előlalpi kamerával, és csak fekete fehérben tudtam megoldani, de nincs az effekten kívül megszerkesztve. Másilyet nem tudtam.
2014. ápr. 5. 18:43
1/57 anonim válasza:
Erről a képről nem lehet megállapítani. Különben is inkább a cickókat néztem...
2/57 A kérdező kommentje:
Többer is csináltam, de szar a kamera meg a fény és még ezen látszott a legjobban a hasam...:/
2014. ápr. 5. 18:48
3/57 anonim válasza:
Más szögből csinálj képet. Amúgy a melleidet elfogadnám. :D L/21
4/57 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de nem tudom úgy eltartani a kamerát, hogy látszódjon, csak felülről tudok fényképezni...14/L
2014. ápr. 5. 18:53
5/57 anonim válasza:
Komolyan csak 14 vagy és ekkorák a melleid? Jó neked. T.T Nekem nincsenek. T.T L/21
6/57 A kérdező kommentje:
Nem azokkal van bajom, nem érdekelnek a melleim, nem is ezért írtam ki amkérdést, a testalkatomra lennék kívancsi :)
2014. ápr. 5. 18:58
7/57 anonim válasza:
A melleden kívül semmi sem látszik az alakodból.
8/57 anonim válasza:
Tedd le valahova a kamerát és állj elé.
Én is elfogadnám. A 21L válaszolóét is:D
9/57 anonim válasza:
Lehet, hogy kövér vagy, mert a melleden kívül csak egy hatalmas has látszik. Igazából csak arra ment ki a kérdés, hogy a bögyödet dicsértettesd, ugye? :)
10/57 anonim válasza:
Neked nincsenek lábaid? Nem látok a képen egy darab lábat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!