Szerintetek kövér vagyok? (KÉPPEL! )
Figyelt kérdés
Mennyi felesleges kilótól kéne megszabadulnom? 172cm 66kg. Rendszeresen sportolok, boxolok. Sajnos jobb képet nem tudtam csinálni előlalpi kamerával, és csak fekete fehérben tudtam megoldani, de nincs az effekten kívül megszerkesztve. Másilyet nem tudtam.
2014. ápr. 5. 18:43
41/57 A kérdező kommentje:
Nem örülnél neki:)
2014. ápr. 10. 23:19
42/57 anonim válasza:
Legalább 6 kiló mínusz rád férne.
43/57 anonim válasza:
Hány éves vagy? Amm nagyon szép vagy így is, nekem bejössz.
44/57 A kérdező kommentje:
És láss csodát: sikerült a 6 kiló mínusz :)
2015. márc. 8. 15:34
45/57 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell fogynod, bár most tuti, hogy mindenki fogja írni a hülyeségeit, h a melled miatt bejössz nekik.
47/57 A kérdező kommentje:
59 és 60 között ingadozik :)
2015. márc. 9. 18:36
48/57 anonim válasza:
És mennyi idő alatt dobtad le?:D
49/57 A kérdező kommentje:
kb. 6 hónap, de úgy, hogy nem is számítottam rá, csak úgy jött. Kevesebbet ettem, de nem a fogyózás miatt, hanem inkább azért, mert nem volt időm.
2015. márc. 9. 19:27
50/57 anonim válasza:
Akkor nem erőltetted a dolgot.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!