Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok?...

Szerintetek kövér vagyok? (KÉPPEL! )

Figyelt kérdés

Mennyi felesleges kilótól kéne megszabadulnom? 172cm 66kg. Rendszeresen sportolok, boxolok. Sajnos jobb képet nem tudtam csinálni előlalpi kamerával, és csak fekete fehérben tudtam megoldani, de nincs az effekten kívül megszerkesztve. Másilyet nem tudtam.

[link]

2014. ápr. 5. 18:43
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nincs rajtas felesleg, mármint amit minenképp le kéne adnod. Enni meg egyél, mert az egészséged kárára fog menni. Figyelj oda a mennyiségre és a minőségre, de a szinte semmi evés hosszú távon nem vezet jóra... A cickóidat meg én is elfogadnám :D

16/L

2014. ápr. 5. 23:30
 32/57 anonim válasza:
93%
Nem vagy kövér, tipikus dugnálak kategória :D
2014. ápr. 6. 00:49
 33/57 anonim ***** válasza:
93%

Nőként nem izgatnak fel a melleid, úgyhogy talán azoktól elvonatkoztatva is kapsz egy választ. :D

Nem vagy kövér, és mivel átmeneti időszakról van szó a műtét miatt, ezért nem hiszem, hogy para. De azért ha 14 évesen pillanatok alatt felszedsz kilókat, sok jóra ne számíts, nem olyan alkat vagy, aki bármit megtehet, ha 20 évesen nem akar egy löttyedt valamivé válni - ami ha szétnézel az utcán, láthatod, hogy elég tipikus jelenség.

Tanulj meg táplálkozni, sokszor keveset, és minőségit.

A mozgás most egyelőre sztornó, de ha majd visszatérhetsz, a box az jó - bár nem tudom, miféle edzésed van és ott biztos kapsz profibb segítséget is, mint amit én látatlanban írok - de valami kardio is jól jöhet mellé, ha az nem elég hangsúlyos. Ahogy írták, az úszás is remek ötlet, a dokik talán viszonylag hamar engedik is.

2014. ápr. 6. 12:45
 34/57 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán nem vagy hátrányban. Jól nézel ki :) Pár év múlva a legnagyobb gondod az lesz h nem tudod levakarni a sok pasit! :D
2014. ápr. 6. 14:28
 35/57 anonim válasza:
93%
Nekem ez az alkat nagyon bejön!!! :)
2014. ápr. 6. 14:47
 36/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Hát igen, csak úgy ragadnak rám a kilók, pedig nem eszem zsíros, kalóriadús ételeket, mert nem bírja a gyomrom. Nem szeretek enni sem, lehet ez az alkat örökletes dolog is. Minden esetre megpróbálok tenni ellene :) A boxedzésem főleg futással, ugrókötelezéssel kezdődik, de ezeket edzésen kívül is csinálni kell. Sokféle sportot kipróbáltam: úszás, kézilabda, atlétika, foci, karate, judo, kosárlabda stb...de egyik sem jött be, pedig mindegyikben eredményes voltam.
2014. ápr. 6. 16:05
 37/57 anonim ***** válasza:
5%
lötyinek látszol, szóval izmot kell felszedned, aztán a felesleges zsírt leadni
2014. ápr. 7. 14:57
 38/57 A kérdező kommentje:
Értem:)
2014. ápr. 9. 13:46
 39/57 anonim ***** válasza:
89%
A kép alapján nem tűnsz kövérnek.
2014. ápr. 9. 14:27
 40/57 Predator14004 válasza:
95%
Amennyi látszott az alapján nem igazán kell leadnod habár a lábaid nem látszottak.(u.i:ha nekem ilyen barátnőm lenne..)
2014. ápr. 9. 21:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!