Szerintetek kövér vagyok? (KÉPPEL! )
Figyelt kérdés
Mennyi felesleges kilótól kéne megszabadulnom? 172cm 66kg. Rendszeresen sportolok, boxolok. Sajnos jobb képet nem tudtam csinálni előlalpi kamerával, és csak fekete fehérben tudtam megoldani, de nincs az effekten kívül megszerkesztve. Másilyet nem tudtam.
2014. ápr. 5. 18:43
21/57 A kérdező kommentje:
És a fiúknak bejön az ilyen alkat? (Nem most, még ráérek vele:D)
2014. ápr. 5. 20:06
22/57 anonim válasza:
Egy boxoló amazon ekkora dudákkal? Akinek nem jön be, az nem is férfi.
24/57 A kérdező kommentje:
Na meg ekkora hassal:"D
2014. ápr. 5. 20:40
25/57 anonim válasza:
Legalább nekünk is van mibe boxolni :D
26/57 A kérdező kommentje:
Jogos:D De azért az nem egy pozitív dolog, nem?:D
2014. ápr. 5. 21:19
27/57 anonim válasza:
Ízlés kérdése. Én a vékony csajokat szeretem, te még az a kategória vagy, aki bejön:)
28/57 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak. Teljesen ízlés kérdése a dolog. Nekem pl bejön ha van egy kis hasa a csajnak úgy, hogy szerintem 10/10 =)
29/57 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem is lesz olyan nagy hátrányom, mint gondoltam :)
2014. ápr. 5. 22:05
30/57 anonim válasza:
Ez miatt nem. Azért legyél óvatos, sokan csak arra mennek majd, hogy megdughassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!