Nagyon kövér vagyok? KÉPPEL
Figyelt kérdés
17/L
Szerintem nagyon kövér vagyok. Az ismerőseim azt mondják, hogy nem vagyok az. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Mennyire értékelnétek 1-10.-ig Az 1 a nagyon rossz.
allulról lett fényképezve, ezért egy kicsit mégnagyobbnak tűnik a fenekem:
2013. máj. 6. 08:57
1/47 A kérdező kommentje:
A legnagyobb gondom a fenekemmel van. Nagyon csúnya. :(
2013. máj. 6. 08:59
3/47 anonim válasza:
Te most hülyéskedsz? Hogy lennél már kövér!!!
4/47 anonim válasza:
Előző vagyok. Sürgősen menj pszichológushoz!!!! Nem viccelek!!!
6/47 A kérdező kommentje:
Bocsi egy kicsit rosszul is fogalmaztam. Igen az tény hogy kövérnek látom magam. DE néhányan azt mondjá, hogy nagyon szép és vékony alakom van. Erre lennék kíváncsi igazából, hogy ténlyeg szép-e.
2013. máj. 6. 09:05
7/47 anonim válasza:
Mondtam, hogy pszichológusra van szükséged, hiszen most írtad, hogy kövérnek látod magad, pedig sovány vagy!!!
8/47 A kérdező kommentje:
Hát ezt már anyu is mondta. De úgy menniyre értékelnétek azt kérdeztem.
2013. máj. 6. 09:09
9/47 A kérdező kommentje:
Akkor mintha nem is írtam volna, hogy kövérnek látom magam. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy 1-10 mennyire értékeltek. Nem arra, hogy mennyek pszihihez.
2013. máj. 6. 09:11
10/47 anonim válasza:
10/9, de csak azért, mert kicsit tényleg sovány vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!