Nagyon kövér vagyok? KÉPPEL
Figyelt kérdés
17/L
Szerintem nagyon kövér vagyok. Az ismerőseim azt mondják, hogy nem vagyok az. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Mennyire értékelnétek 1-10.-ig Az 1 a nagyon rossz.
allulról lett fényképezve, ezért egy kicsit mégnagyobbnak tűnik a fenekem:
2013. máj. 6. 08:57
21/47 anonim válasza:
Már megint egy liba. Hagyjad már a kövérnek látod magad szöveget! Tudod te azt nagyon jól, hogy vékony vagy csak felakartál tölteni ide 20 képet, hogy azt mondják:- Jajj, dehogy.. tök jó az alakod, jó tested van, megdugnálak, szexi vagy.. stb. Magyarul fényezni akartad magad. Tuti biztos , hogy a "nagyon kövér" külsődre azért mindig tapadós ruhákat veszel fel és a nagy segged egy szál cicanaciban mutogatod...Annyira utálom az ilyen lányokat, és mielőtt mondanád, nem, nem vagyok kövér és nem azért mondom, hanem mert rohadt irritáló.
22/47 anonim válasza:
A feneked pedig nem nagy, csak löttyedt! Kicsit erősítsd és normálisan fogsz kinézni.
23/47 anonim válasza:
A feneked nem nagy, csak kicsit tornáznod kell rá, hogy kerekebb legyen és jó lesz.
Amúgy jó alakod van, 9/10.
24/47 anonim válasza:
Nem vagy kövér csak nem jók az arányaid. Felül sovány vagy alul meg aránytalanul széles , és nagy a segged. Meg lötyi vagy picit. De ez alkat kérdése.
25/47 anonim válasza:
Nem vagy kövér, csak a felsőtestedhez képest kicsit széles a combod, meg tényleg kicsit lötyi a feneked. Nekem is hasonló alakom van, én se szeretem, mindig mondják, hogy mozogjak, formázzam, szerintem neked is ezt kéne:)
27/47 A kérdező kommentje:
A futás segítene rajtam. Szeretném ha szép és izmos alakom lenne. A futást már 1 hete elkezdtem. Mindennap futok fél vagy 1 órát.
2013. máj. 6. 11:18
28/47 anonim válasza:
Ismét egy kis pi*csa aki fényezni akarja magát. Ezt több mindenből is lehet látni. Bőven elég lenne egy kép vagy 3, de te egyből 18-at töltesz fel, nem önbizalomhiányos emberre vall. a Kérdés megfogalmazása is vicces. Ha tényleg a véleményünkre lennél kíváncsi úgy kérdezted volna hogy milyen az alakom? Hogy tetszik? Mennyi pontoznánk. Ellenben te csak megerősítést akarsz hogy nem vagy kövér. Mert egyértelműen és határozottan tökre nem vagy. Fejbe tudnám lőni az ilyeneket komolyan.
29/47 A kérdező kommentje:
Bocs már az elején leírtam, hogy rosszul fogalmaztam, mert valakinek is ez volt a problémája.
2013. máj. 6. 12:13
30/47 anonim válasza:
Lol, igen kövér vagy, végülis sok a hasonlóság vele igaz? [link]
Attól hogy körte alkatú a tested és nem lapos kisfiús segged van még sovány vagy. A pasik sem a lapos fiúseggeket szeretik, szóval nem tudom mi bajod, örülj hogy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!