Nagyon kövér vagyok? (képpel)
Figyelt kérdés
nem szoktam ilyen ruhákat hordani, hogy minden rám feszül, csak azért vettem fel, hogy látsszon benne rendesen az alakom
nagyon durva?
2012. dec. 3. 17:07
1/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem durva :) max. a hasadon van egy kis felesleg, de nem sok. Van akinek ez tetszik ;)
2/14 anonim válasza:
Nem azért... de az emberek nem erre mondják azt hogy kövér.Távol állsz te még a kövértől :) A szokásos női hízás van neked is.Nem nagyon,de nem is vészesen.
3/14 anonim válasza:
Nem vagy nagyon kövér. Ugyan már, csak állj meg és nézelődj 5 percig egy forgalmas helyen. Sokkal kövérebbeket fogsz látni. A lábaid rövidek+tömzsik ami mégjobban rövidíti őket optikailag. Inkább egy kicsit bővebb szárú nadrágot vegyél fel. pl.: [link]
Itt találhatsz jó pár tippet, hogy az alakodhoz illően hogyan öltözködhetsz csinosan :))
4/14 anonim válasza:
5/14 anonim válasza:
Van egy pici husi, és nincs is baj ezzel. Viszont egy picit formásodjál, tornázgass, és akkor husi ide-vagy oda, teltebb idomokra is nyugodtan vehetsz feszülős ruhákat, végül is fiatal vagy, mikor mutatnád meg magad, ha nem most? ;)
6/14 anonim válasza:
A hurkákat kellene ledolgozni és akkor nem lenne, vészes.
7/14 anonim válasza:
Azt nem mondom hogy csinos, mert nem az szerintem, de nem vagyok kövér se. :)
8/14 anonim válasza:
Nagyon kövér nem vagy.
Szimplán kövér vagy.
9/14 anonim válasza:
kövér vagy ne hidd el aki azt mondja jó vagy így.. semmi alakod nincs aránytalanul oszlik el a súly rajtad.. nem bántásból írom hanem hogy kezdj el edzeni ne hanyagold el magad bár genetikán sokminden múlik :S
10/14 A kérdező kommentje:
tudom, h van rajtam felesleg, de azt hidd el, hogy nem aránytalanul oszlik el
2012. dec. 4. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!