Fiúk! Mi a véleményetek az alakomról? Már túlzottan kövér? Képek
Szerintetek milyen alaktipusba tartozom? Körte? Homokóra? Szerintem a derekam, a plusz kilók ellenére, vékony a csípőmhöz képest. Ezért vagyok kiváncsi erre.
Az elöttem szolonak igaza van. a kerdezö sokkal aranyosabb.
Egyebkent szerintem a belinkelt lany sokkal jobban nezett ki a fogyas elött. fogyas utan i kepen nincs semmi segge. olyan mint egy tini fiu.
én lány vagyok,de ha nem baj válaszolok:)
(aki azt írta kimre meg a többiekkre hogy telt az bolond...attól még,hogy van fenekük-ami manapság sztárvilágban ritkaság-és csípőjük....node nem ez a kérdés)
hát szerintem nem vagy kövér,inkább molett és homokóra alkat...ha lemenne10 akkor már kifejezetten jobb lenne,ha 15 akkor meg olyan mint én:D(én is 165cm vagyok és ehhez én 60kg 86-63-96.5-a mellem a fogyásom közben lement kicsit:/)
a fenekére még tud dolgozni és akkor nem lesz tinifiús
ha egy lány arányos akkor titeket nem taszít a felesleg?
Utolsó:
Így, ahogy mondod. (Jó, van egy határ. De ez még nem az.)
Bár ha úgy "aránytalan", mint sokszor a feka csajok,:hogy felül vékonyabb, de nagy segg, vaskos comb, az is jó tud lenni...
"165 cm vagyok és 75 kg. 103-80-107"
én irtam ezt
"nana én nehezebb vagyok nagyobb a mellem és sokkal vékonyabbnak nézek ki...egyébként kicsit mozognod kéne ha nem akarsz fogyni de 80as derék nem vékony
nekem 75 volt a max 114 es!!mellel és nem tartom vékonynak a derekam..kÖrte?"
kkérdezték mekkora csípővel:113-115cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!