Fiúk! Mi a véleményetek az alakomról? Már túlzottan kövér? Képek
Szerintetek milyen alaktipusba tartozom? Körte? Homokóra? Szerintem a derekam, a plusz kilók ellenére, vékony a csípőmhöz képest. Ezért vagyok kiváncsi erre.
Nem vagy túlzottan kövér, de elég vaskos vagy, hasad sokat ront az összképen.
És igen, ez a telt kategória.
Beyonce-t, vagy azt a Kardashian lányt molettnek nevezni tipikusan agymosott "kozmocsajos" baromság.
Ja kérdező, heti 3 cardio edzés csodákat művel.
tegnap 21:14
Ha valakinek csontozatilag széles a medencéje, mint az általad felsorolt nőknek, attól nem lesz telt...
Hát igen , de nemis molettnek neveztem őket hanem teltnek. A molett az más. A molettnek a jelentése :kövérkés! tessék.akkor a kérdező molett!De szerintem ezt a testalkatot meg elég nagy szépítés teltnek nevezni. És de, beyonce + kim kardashian akárhonnan is nézzük de teltek.
Nem csak az anorexiásokhoz képest.Azért elég sok lépcsőfok van közöttük...és ők bizony teltek.
"165 cm vagyok és 75 kg. 103-80-107"
nana én nehezebb vagyok nagyobb a mellem és sokkal vékonyabbnak nézek ki...egyébként kicsit mozognod kéne ha nem akarsz fogyni de 80as derék nem vékony
nekem 75 volt a max 114 es!!mellel és nem tartom vékonynak a derekam..kÖrte?
ez kövérnek számít, lehet azon belül kategóriákat felállítani, de a normálistól ez a súly távol van
ezen a képen is kövér a lány, és ahova lefogyott az a normális szerintem
Sz@rul néz ki ducin is meg soványan is, nem szép.
A kérdező legalább arányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!