Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon kövér...

Szerintetek nagyon kövér vagyok? Nagyjából ilyen az alakom. (169,73kg) Van akinek ez vonzó?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 6. 09:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Hááát... Vonzónak nem vonzó, de ha szép arc társul hozzá, még az elviselhető kategóriába tartozik.
2012. jún. 6. 09:57
 2/26 anonim válasza:
Nem rossz, nekem bejönnek az ilyen alakú csajok is.
 3/26 anonim ***** válasza:
semmi baj nincs ezzel. távol vagy a kóros elhízástól, szóval érdemes odafigyelni az étkezésre, de még a csinos kategória.
 4/26 anonim ***** válasza:

Egyet értek az első válaszolóval. Bár nálam azért elég sokat nyom a latba a szemelyiség is.

34F

2012. jún. 6. 09:58
 5/26 anonim ***** válasza:

Nekem bejönnél! És mivel amúgy is társat keresek (nem csak itt), nem venném rossz néven, ha dobnál egy privit! :)

28 F

2012. jún. 6. 10:07
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

én lány vagyok, de mégis úgy gondoltam írok: ne kérdezz ilyesmit! gondolom, nem a "ez k*rva ronda, inkább húzzál magadra csadort" jellegű válaszokat akarod hallani, hanem az ellenkezőjét, itt viszont nagyon kevesen fognak rólad szépet mondani, mert a GYIK-en lógó fiúk nagy része olyan szinten válogatós, hogy még a leggyönyörűbb csajba is képesek belekötni.

az alak amúgy sem minden, ahogyan az egyik válaszoló is írta, sok függ attól, milyen a személyiséged, hogy mennyire passzoltok össze a férfival, akinek szeretnél megfelelni.

arra pedig számíts, hogy egy kissé ducibb lányt (pedig amúgy az alakoddal nincs igazán semmi baj) sosem fognak vonzónak mondani, legalábbis nem itt. :)

egyébiránt pedig az öltözködéseddel minden testi előnytelenségedet tudod ellensúlyozni, ha pedig többre kerülne a sor, akkor már nem az alakodon fog múlni. :)

vannak olyan pasik, akiknek bejönnek a teltebb lányok, de alapvetően minden férfi először a vékony, cicababa kinézetű, karcsú, darázsderekú, műlányokat nézi meg. akár tagadják, akár nem. a farkuk vezérli őket.

egy a lényeg! ne agonizálj, jó csaj vagy, és fogsz magadnak találni olyan párt, aki élni-halni fog a "párnácskáidért". :)

2012. jún. 6. 10:16
 7/26 anonim ***** válasza:
20%

"akár tagadják, akár nem. a farkuk vezérli őket"

Te már csak tudod, hisz' világ életben férfi voltál, igaz?!

2012. jún. 6. 10:18
 8/26 anonim ***** válasza:
Ahány ember, annyiféle ízlés. Számomra nem vonzó, én a vékony lányokat szeretem. De biztos vannak olyanok, akiknek ez jön be. Ha adhatok egy tanácsot, akkor kezdjél el lefogyni. Változtass az étrendeden, sportolj stb. Hidd el, sokkal jobban fogod magad érezni:)
2012. jún. 6. 10:21
 9/26 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Biztos nem rég csalódott. Ő maga sem hiszi el, amit írt:D
2012. jún. 6. 10:22
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

jaj, fiúk, nem értelek titeket! :D most mi nem tetszik a válaszomban? azt akarjátok mondani, hogy előbb megnéztek egy, a fenti képen szereplő lányt, mint mondjuk egy ilyen lányt:

[link]

[link]

[link]

hagyjuk már! :D lehet, hogy vannak kivételek, akik tényleg tudnak parancsolni maguknak, de erről is mindig egy kép jut eszembe, amikor egy bombanő fekszik az ágyon, előtte a férfival, akit "próbál" (bár nem hinném, h meg kell erőltetnie magát) elcsábítani, és a kép alá valami olyasmi van írva, hogy "melyik férfi tudna ennek ellenállni?"... kíváncsi lennék, hányan állnátok fel, és hagynátok ott a nőt. :)

mondom, vannak kivételes esetek, akiknek nem minden az alak, de a legtöbben most is azt írjátok, hogy fogyjon le, meg, "nem ronda, de én a vékonyakat szeretem" stb. ezzel nincsen baj, nyilván egy csontsovány lány vonzóbb egy férfiszem számára, ahogyan mi is megnézzük a feszülő izmokat, vagy szívesen mustrálunk egy-egy kerek férfipopót. ennyi meg egy bambi.

amit ebből le kéne szűrni az nem az, hogy én most csalódtam vagy ilyesmi, hanem azt, hogy tapasztaltam, hogy egy vékonyabb lány mögött egy dundibb mindig csak második lehet. hiába káprázatosabb a személyisége, hiába szebb az arca, egyszerűen, ha nem olyan vékony, ami az ideál, akkor sokkal többet kell dolgoznia, ha el akar érni valamit a kiszemelt férfinál.

amúgy pedig a kérdező is csak akkor fogyjon, ha ő akar. ne akkor, amikor ti mondjátok neki, mert az hosszú távon úgysem vezet eredményre.

2012. jún. 6. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!