Az adataim szerint nagyjából "jó" vagyok, de még mindig kövérkésnek látom magam. Szerintetek? Kép.
170cm 55kg
Mell:86 cm
Derék:61 cm
Csípő:90 cm
Comb legvastagabb része: 52 cm
Majdnem napi rendszerességgel elliptikus trénerezek és futok,de mégis olyan plötyi vagyok. Vagy ez már ilyen is marad így 30kg fogyás után?
23éves vagyok
Képszerkesztő?Ahoz analfabéta vagyok. Csak Paintel kisatíroztam a felismerhető részeket.
Tényleg 30-31kg-t fogytam,márciusban kezdtem és akkor voltam 86kg :/
A mellemen sajnos nagyon látszik az a 30kg :(
A hasamon csak akkor plöttyedt ha összegörnyedek.
Lehet, hogy kicsit kezdesz átesni a ló túloldalára, mert szerintem jó alakod van, inkább kifejezetten vékony vagy. Lehet, hogy a sok husival feszesebbnek érezted magad, dehát nyilván lazult a bőröd valamennyit. Ez nem látszik, szerintem inkább csak érzed. De ha megnézed ott a kulccsontod alatt már más csontok is látszanak, és a csípőcsontod is kicsit (épp szexis mértékben) kiáll. A bordáis is látszanak.
Most 81 kilósan nehezen hiszem el, hogy én is tudnék ilyen vékony lenni, de megmondom őszintén én nem is szeretnék. Én a helyedben elkezdenék most kicsit komolyabb súlyokkal edzeni, és tömegnövelő étrendet folytatni míg legalább 5 kiló fel nem megy. 60 kilósan már simán szép feszes, kerekded formáid lennének szerintem.
Lehet, hogy csak az irigység beszél belőlem, nem tudom, de őszintén azt gondolom most, hogy ez már nem esztétikusan vékony, hanem túl vékony. Ami jó lenne, ha ilyen alkat lennél, de mivel kb. onnan indultál, ahol most én vagyok, azt gondolom, ha ilyen alakkal úgy érzed, hogy még fogynod kellene, akkor kezdesz átcsúszni anorexiába.
Egyébként megköszönnék egy előtte képet bíztatásnak :)
Ha valóban te vagy, visszavonom a kommentemet, csak mostanában nagyon sok az írreális, kamu kép, kérdés.
A fogyóhoz ebben az esetben gratulálok, de ha még ebből fogyni akarsz akkor ott pszichésen is gondok vannak... erre figyelj, mert csak egy lépés, és anorexiás leszel.
Sajnos előtte képem nincs. Mert gyűlöltem ha fotóznak. Csak ez van ,itt 63kg voltam ha jól emlékszem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__21..
Mondták már hogy túlzásba viszem ,de valahogy még mindíg nem tetszek magamnak. Persze ahoz képest amilyen voltam ez álomalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!