Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az adataim szerint nagyjából...

Az adataim szerint nagyjából "jó" vagyok, de még mindig kövérkésnek látom magam. Szerintetek? Kép.

Figyelt kérdés

170cm 55kg

Mell:86 cm

Derék:61 cm

Csípő:90 cm

Comb legvastagabb része: 52 cm

Majdnem napi rendszerességgel elliptikus trénerezek és futok,de mégis olyan plötyi vagyok. Vagy ez már ilyen is marad így 30kg fogyás után?

[link]

2011. nov. 7. 11:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A 65 kg-s sokkal jobb :( Hízz egy kicsit.
2011. nov. 7. 12:27
 12/25 anonim ***** válasza:
Ha te "kövérkésnek" látod magad akkor orvos!
2011. nov. 7. 13:17
 13/25 anonim ***** válasza:

Jól gondoltam, hogy 60 kilósan szebb lennél :) Szerintem szép volt az 63 kg-os alak is, de ott azért tényleg van még egy kis husi (vagy rossz a melltartó méret :)))

Én továbbra is azt mondom, tömegnövelés, erősítés! Menjen vissza 5 kg, amiből legalább 3 izom és 2 zsír. Gondolom a fenekedre ráférne némi izom, attól lesz gombölyű, meg a combodra, és akkor feszesebb lesz a bőröd ott is, és némi mellizom, hátizom, úgy a tartásod szebb lesz.

Így is szép vagy, de ha túl plötyinek érzed a bőröd, azon csak a plusz izom segíthet. Ne veszítsd el a realitás érzékedet, semelyik véglet nem egészséges!

2011. nov. 7. 13:38
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jól nézel ki,de többet ne fogyj!
2011. nov. 7. 14:18
 15/25 anonim ***** válasza:

63 kilóval qrva jól néztél ki, de komolyan, nagyon jó alakod volt, igazi NŐ.

Most meg már kint van a bordád, nem sok minden maradt rajtad.

Testképzavarod van, és valóban átestél a ló másik oldalára, elkezdted, és nem tudod abbahagyni. Pedig akkor kellett volna.

(Nem a sportot, az kell... A fogyás részt)

2011. nov. 7. 14:46
 16/25 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdj el edzeni felsőtestre. Körte alakod van,amit ellensúlyozni lehet azzal,ha szedsz fel egy kis izmot a felsőtestedre. Ugyanígy voltam én is.Elkezdtem konditerembe járni,súlyzóztam,szélesebb lett a vállam. Talán most egy picivel szélesebb,mint a csípőm. Mindenki azt hitte,hogy fogytam,sokkal arányosabb lettem. Ne hidd azt,hogy gusztustalanul izmos leszel,ahhoz egy kicsit több munka kell.:)

És nem utolsó sorban,próbáld elfogadni magad.Én csak 15 kilót fogytam,de sokáig még mindig a régi,kövér testemet láttam a tükörben.

171cm/58-59 kg

2011. nov. 7. 17:51
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszel nagyon vekony vagy mar. A belinkellt kepen, amikro vastagabb voltal sokkal jobban nezel ki. Nagysagrandekkel jobban. Ebböl is kiderül, hogy nem biztos, hogy az a jobb csaj , aki vekonyabb...
2011. nov. 7. 21:08
 18/25 A kérdező kommentje:
Húú... ezt nagyon fura valakitől hallani hogy "vékony" vagyok és jobb vagyok még kövérebben kicsit. Nagyon furcsa érzés ezzel az új külsővel élni,én még mindíg azt a zsírpacnit látom magamba mint amikor 86kg voltam.Persze az adatok láttán tudom hogy nem vagyok gáz,de mégsem tudom elfogadni. Én amúgy szinte semmi különbséget nem látok a két kép között.
2011. nov. 7. 21:27
 19/25 anonim válasza:
Szerintem is 63 kg-al csinosabb voltál, sokkal nőiesebb. De azért így is jó.
2011. nov. 11. 11:17
 20/25 anonim ***** válasza:
Háát, ha te vagy, ha nem, a képen látható hölgy csinos, nem kell már fogyóznia, csak megtartania ezt az állapotot!
2011. nov. 24. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!