Az adataim szerint nagyjából "jó" vagyok, de még mindig kövérkésnek látom magam. Szerintetek? Kép.
170cm 55kg
Mell:86 cm
Derék:61 cm
Csípő:90 cm
Comb legvastagabb része: 52 cm
Majdnem napi rendszerességgel elliptikus trénerezek és futok,de mégis olyan plötyi vagyok. Vagy ez már ilyen is marad így 30kg fogyás után?
Jól gondoltam, hogy 60 kilósan szebb lennél :) Szerintem szép volt az 63 kg-os alak is, de ott azért tényleg van még egy kis husi (vagy rossz a melltartó méret :)))
Én továbbra is azt mondom, tömegnövelés, erősítés! Menjen vissza 5 kg, amiből legalább 3 izom és 2 zsír. Gondolom a fenekedre ráférne némi izom, attól lesz gombölyű, meg a combodra, és akkor feszesebb lesz a bőröd ott is, és némi mellizom, hátizom, úgy a tartásod szebb lesz.
Így is szép vagy, de ha túl plötyinek érzed a bőröd, azon csak a plusz izom segíthet. Ne veszítsd el a realitás érzékedet, semelyik véglet nem egészséges!
63 kilóval qrva jól néztél ki, de komolyan, nagyon jó alakod volt, igazi NŐ.
Most meg már kint van a bordád, nem sok minden maradt rajtad.
Testképzavarod van, és valóban átestél a ló másik oldalára, elkezdted, és nem tudod abbahagyni. Pedig akkor kellett volna.
(Nem a sportot, az kell... A fogyás részt)
Szerintem kezdj el edzeni felsőtestre. Körte alakod van,amit ellensúlyozni lehet azzal,ha szedsz fel egy kis izmot a felsőtestedre. Ugyanígy voltam én is.Elkezdtem konditerembe járni,súlyzóztam,szélesebb lett a vállam. Talán most egy picivel szélesebb,mint a csípőm. Mindenki azt hitte,hogy fogytam,sokkal arányosabb lettem. Ne hidd azt,hogy gusztustalanul izmos leszel,ahhoz egy kicsit több munka kell.:)
És nem utolsó sorban,próbáld elfogadni magad.Én csak 15 kilót fogytam,de sokáig még mindig a régi,kövér testemet láttam a tükörben.
171cm/58-59 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!