Szerintetek nagyon kövér vagyok? Nagyjából ilyen az
alakom. (169,73kg) Van akinek ez vonzó?
11/26 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet értek az előttem szólóval. :) És köszönöm a jó érvelést.
Már ne is haragudj kedves #10, de egy lányt sem nézek meg, sem az utcán, sem máshol. Számomra minden nő egy felsőbb kategória, nincs hozzám hasonlóan selejt, így felesleges legeltetnem bárkin a szemem, akár szép, akár kevésbé.
2012. jún. 6. 11:04
utolsó válaszoló: ne így állj a dolgokhoz, nem hinném, hogy olyan rossz lennél, egyébként is: mindenki megtalálja a foltját.
lehet, hogy te éppen azért nem, mert nem nyitott szemmel jársz, hanem, ahogyan írtad is, nem nézed meg a nőket, ergo lehet, hogy már 600x elsétált melletted életed szerelme... :)
senki sem selejt, annak, hogy megszülettünk, értelme van és volt, nem szabad így felfogni a dolgokat. :)
2012. jún. 6. 11:10
Az nem tetszik a válaszodban, hogy idézlek "akár tagadják, akár nem. a farkuk vezérli őket.". Biztos vannak ilyen fiúk, de a többségre ez nem mondható el. Mellesleg nem tagadtam, hogy nekem a vékony lányok jönnek be, olvasd el a válaszomat. De ez nem azt jelenti, hogy a plázapunik tetszenek... És igen, az általad linkelt nők vonzóak.
Kár ide keverni a személyiséget és a belső tulajdonságokat. Természetesen azok is nagyon számítanak(ha nem jobban, mint a külső), de itt most csak a kinézetről van szó.
2012. jún. 6. 11:35
A képen látható lány nekem nagyon bejön, viszont csak egyéjszakás kalandra. Én nagyon sportos srác vagyok, a strandon hülyén néznénk ki együtt, slecht aber war. Nem merném felvállalni, hogy nekem ez bejön (de nem tudom miért adok ennyit a külső véleményekre, jóó lenne megtanulni legyőzni ezt a gyerekes hülyeséget) :D Ha te is ilyen feszesen husi vagy, elhiheted, ez egy csomó férfinak bejön. Csak nem szeretnék felvállalni, mert a mai ideál a karcsú sovány modell.
2012. jún. 6. 15:19
16/26 A kérdező kommentje:
Hát ez elég szomorú, hogy ilyen a felfogásod, arra jó lenne, meg szép is szted, de felvállalni nem mernéd. Nem is találom rád a megfelelő kifejezést. Magyarán mondva inkább együtt vagy egy cicababa, nyafogós, buta lánnyal (nem általánosítok, akinek nem inge ne vegye magára), mint egy teltebb, szép, kedves, okos lánnyal. Te biztos egy isteni jó faszi vagy... Gratulálok a felfogásodhoz! És még el is mondod....
Igazad van, nagyon hülye ez a kedves válaszoló... És még ki meri jelenteni, hogy a férfiak nagy része ilyen. Hol élsz ember?:D Ennyire nyámnyila vagy, hogy nem mered felvállalni?
Én alapból a vékonyakhoz vonzódom és nem azért, mert ez a trend... Valóban vannak bőven olyan férfiak, akiknek viszont a husisabb csajok jönnek be. De azok fel is vállalják, nem titkolják. Miért is tennék? Mit kell ezen szégyellni?
2012. jún. 6. 16:04
Jaj ezek a kedvenc közhelyek, azaz vékony csinos lány = buta cicababa, és telt csaj = okos, kedves lány...
Ti hol éltek?
Az alak az, amin igenis lehet változtatni, most nem ilyen különféle plasztikai műtétekre gondolok, hanem aki akarja, és tesz ellene, az képes lefogyni.
Olyan nincs, hogy valaki genetikailag dagadt. Olyan van, hogy hízásra hajlamos és lusta (meg persze vannak betegség által kövér emberek, de ez kb 1%...)
2012. jún. 6. 20:02
Ahogy íram már egyszer, schlech aber war! EGY: én ezt mondtam hogy sok férfi, nem hogy nagyrésze és arra értettem, hogy tetszik nekik a pufibb alkat,KETTŐ egy buta lánnyal semmi bajom sincs, innkább vagyok egy buta, szép, karcsú és kedves lánnyal, mint egy okos dagadt és goromba lánnyal mint te (jó lehet okos se vagy, de látod a jó szándékot??? :D)HÁROM aki dagadt, az attól még nem lesz okos, NÉGY aki karcsú attól még nem hülye, ÖT örülhetnék hogy őszintén válaszolok a kérdésedre, de te ehelyett csak sértegetsz, HAT ezekután mindegy milyen alakod van sok pasinak nem hogy a külsőd nem fog tetszeni, még a belsőd sem, HÉT azt is odaírtam hogy az én felfogásom egy gyerekes hülyeség, tudom én jól, NYOLC sajnálom hogy fáj az igazság, KILENC lepontozod a válaszomat, csak azért mert elmondom az igazat, hogy én hogy látom a dolgokat. Az első pontot leszámítva (mert nem nekeed szólt) ez 8 indok arra hogy ne csak kövérnek és gorombának, de butának is érezd magadat! Remélem segítettem!
2012. jún. 6. 21:53
20/26 A kérdező kommentje:
:) Ezen én csak jót nevettem.... Ha már itt tartunk én odaírtam, hogy nem általánosítok, mert a cicababa nem egyenlő azzal hogy nyafka, meg buta is. De Te azért kimutattad a fogad fehérjét, hogy inkább lennél egy hisztis, buta ám de jó alakú csajjal, mint egy kedves okos butával. Én nem általánosítottam azt sem hogy csak egy teltebb lány lehet kedves, mert ez nem igaz, egy teltebb lány is lehet buta, és goromba stb...Csak egy felvetést mondtam. Sajnálom ha az jött le a mondanivalómból, hogy goromba vagyok, meg stb...amiket írtál. De igazából nem nagyon érdekel, mert fogalmad nincs arról, hogy ki vagyok, milyen vagyok, okos vagyok e, meg stb...sorolhatnám. De ha Te olyannak látsz amiket írtál, ám akkor legyen... Különösen nem fogom a szívemre venni, mert egyáltalán nem olyan vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések: