Fiúk! Mi a véleményetek az alakomról? Már túlzottan kövér? Képek
Szerintetek milyen alaktipusba tartozom? Körte? Homokóra? Szerintem a derekam, a plusz kilók ellenére, vékony a csípőmhöz képest. Ezért vagyok kiváncsi erre.
Nagyon kövér nem vagy.Ekkor lennél nagyon kövér: [link]
Molett vagy inkább. És körte alak szerintem.
Hát, ez már nem az a mennyiség, ami csak úgy télen az ünnepek alatt felszalad, ha nem is taszítóan kövér, hanem kő kemény lustaság. És egyébként pont ez a rossz benne, mert látható, hogy nem vagy kövér alkat, egy kis munka befektetésével formában tarthatnád magad.
Egyszerűen önmagaddal szemben vagy igénytelen. Érzed, hogy valami nincs rendben, ezért merül fel benned a kérdés, és szerintem most is inkább azt várod, hogy itt majd szépen megnyugtatnak, hogy jól van ez így. De nincs jól. Még ha az esztétikai szempontot félre is tesszük, mert az szubjektív, a túlsúly ugyan olyan egészségtelen, mint a dohányzás, és ez nem túlzás.
Lány vagyok, de azért én is merészkedem válaszolni. :)
Szóval szerintem homokóra alkat vagy. És nem vagy kövér, csak telt. DE te vagy az a típusú csaj, aki ha elkezdene tornázni, sportolni, iszonyatszexy bomba alakja lenne! De komolyan! Érdemes lenne valamit elkezdened.
Van mit fogni rajtad.:)
Ezt nem bántásnak szánom.:)
Szóval kérlek ne sértődj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!