A fiatal nők többsége miért foglalkozik ennyit a "szépítkezéssel"?
Arra gondolok, hogy pl olyan dolgokat aggatnak magukra, amit szerintem inkább idősebb korban lenne indokolt.
Tehát smink, műköröm, műszempilla, póthaj, ráncfeltöltés(gazdagoknál már 30-40 évesen), szájfeltöltés, stb. . .
Szerintem ezeket arra találták ki, hogy már idősebb korban ízlésesebb hatást adjon, pl ha valakinek hullik a haja pl, vagy már ráncosabb, akkor érrhető, hogy próbál fiatalosabbnak tűnni.
De egy fiatal nő, miért nem megy el sportolni inkább, amikor még a testi csúcson van, tehát nincsenek gondjai az ízületeivel, ami gátolná a sportolást.
Szerintem a férfiak elsősorban az alakját nézik meg egy nőnek.
A többi egy hamis illúzió.
Miért érzik jól magukat a nők elhízottan, de inkább ülnek a műkörmösnél meg ezeknél hosszú időket. Helyette sportolhatnának is.
Azért amiért minden mást is: hogy legyen miről kérdést kiirnia ide azoknak a férfiaknak, akiknek az ég világon semmi személyisége, és nagyon kevés önálló intelligenciája van.
Valamilyen szinten elmondhatatlanul szürreális, hogy ebben a kategóriában nem tudsz úgy megnyitni egy oldalszámot, hogy ne legyen rajta minimum egy olyan kérdés, hogy "de miéért csinálják ezt a nők???? buták??? nemétem!"
Tökmindegy hogy ez trollkodás vagy tényleges, őszinte frusztráció, ijesztő, hogy mennyire nincs a nőktől független gondolat az agyatokban (pláne hogy ezek a gondolatok MINDIG negatívak).
A kérdésnek két értelme van:
szándékos provokálás, illetve, hogy a lepontozóművészünk (75%) mind a négy fiókjával (50%, 50%, 50% és 75%) szépen le tudjon húzni minden, neki nem tetsző választ.
1#
Azért az igazság valahol középen van.Ha egy műkörmös,kisminkelt nő kap egy őszinte,nem tolakodó bókot,hogy jól áll neki ami rajta van,arra is úgy reagál,hogy "Ez a s..gfej ne ismerje már el,hogy jól nézek ki!"?
Ugye,hogy nem.
Semmi köze egymáshoz a műkörömnek meg a sportnak…. :D
Sportolok is, meg mellette sminkelek és sok évig volt műkörmöm is.
Smink: sajnos a bőröm nem a legszebb hiába ápolom és tisztítom. Belefáradtam hogy mások kérdezgetik hogy miben izzadtam le ennyire (zsírosodó bőr - mattító púdert használok), ezen nem segít a sport.
Műköröm: nem csak a 10 centis létezik, nekem csak a saját körmöm hosszára volt építve hogy ne szakadjon be, ne törjön. Férfi ismerősök 1-2 alkalommal megjegyezték, milyen szép körmeim vannak, nem is tűnt fel nekik az hogy “mű”. Ezt se lehet sporttal elérni.
A többi felsoroltat én magam nem használom, de gondolom hasonló lehet a helyzet annak aki ezeket használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!