Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj, ha fiatalként olyan...

Baj, ha fiatalként olyan dolgok érdekelnek, ami inkább az időseket?

Figyelt kérdés
Elég sokszor előfordul, ha elmegyek egy olyan rendezvényre, ami érdekel ott csak idősek vannak. Például a történelmet nagyon szeretem, csak hobbi jellegűen, nem ez a foglalkozásom, de sokat olvasok a témában, nézek dokumentumfilmeket és azt tapasztalom ilyen témákról csak idősekkel lehet beszélni. Múltkor is elmentem egy történelmi előadásra, ami a Horty-korszak szociálpolitikájáról szólt és szerintem rajtam kívül mindenki 70 év feletti volt és férfi, az előadó is megjegyezte örül, hogy lát fiatalt is. Vagy az egyházzal és a kisközösségekkel kapcsolatos előadásokon is ugyanez a helyzet, pedig azok a vidéki életnek fontos megtartó elemei szerintem. Az időseknek van idejük ilyenekkel foglalkozni, mert a fiatalok többségét a munka, az utazás, a szórakozás érdekli csak. Mondjuk a sportot, főleg a túrázást én is szeretem és a néptáncot is, ott azért vannak fiatal lányok is szerencsére. Szerintem lehet tanulni az idősektől annak ellenére, hogy nincs digitális tudásuk, de élettapasztalatuk igen és kevésbé individualisták, mint a fiatalok.

nov. 5. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Nem baj, sőt... Csak kevés ilyen fiatal van.
nov. 5. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, de ne beszélj lesajnálóan a fiatalokról, akiket csak a "munka, utazás, szórakozás" érdekel. Őket az érdekli annyira, mint a történelem téged. Egyikőtök se rosszabb a másikótoknál.
nov. 5. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyszer én is ki akartam írni egy ilyen kérdést :)
nov. 5. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Hasonló témák érdekelnek engem is. Igaz, előadásokra ritkán járok.
nov. 5. 23:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem baj, inkább jó dolog ez.
nov. 6. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!