Miért érdemes fiatalként kisvárosban-községben házat venni, és miért nem? Városban nőttem fel, de köszönhetően a csoknak és a többi csodás intézkedésnek, itt már értelmes vétel nincs.
Figyelt kérdés
Kéne a nagy porta 600-1000nm, kutyának-macskának, mindenem a kertészkedés dísznövények, haszonnövényekhez is értek nagyjából hogy abból termés is legyen, viszont nincs szükségem 2 szintes 120-250nm2es házra, amerikai építésűek vannak, sík telekkel, viszont nagyvárosból ódzkodom kiköltözni 20-25kmes távolságban, itt városban is előfordult hogy megunta az olajszűrőm a szolgálatot és emiatt pár nap alatt elfolyt annyi olajam hogy csak annyit töltöttem rá míg 3km-re elvittem a szerelőhöz, van villamos, több tucat busz járat.
Ha kiköltözök innen akkor vennem kell tartalék járművet, hogy ne legyek félember, mert ma már mindenhez autó kell, dolgoztam is fuvarozóként tehát nem csak úri mellébeszélés.
2023. júl. 11. 00:04
1/1 anonim válasza:
Szóval a sok rinya után... Mi is a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!