Hogyan lehet értelmes emberként kezelni az alábbi konfliktust? (falu, hőzöngő, erős illető)
Szomszédban lakik egy ember, vele még valahogy elvagyok, de rendszeresen jár hozzá egy elég érdekes viselkedésű illető.(bizonyos népcsoport tagja..) nem ez az érdekes.
Ez az illető újabban már iszik, berúgva jár ide, és itt ordít, füttyög a szomszédnak, akitől gondolom kunyerál mindenfélét.
Már kezd nagyon idegesíteni, látta is rajtam, és mintha direkt már provokálna, de úgy is jár-kel itt az utcában, hogy az embernek a bicska nyílik ki a zsebében tőle.
Köpköd, énekel, rángatja a faágakat, 1 szál gatyában mutogatja magát(nagy pókhas, vékony karok, érdekes látvány) már egy öreg is megjegyezte, nagyon tele a búrája vele.
Tavaly az egész pereputtyával itt szedte a házunk előtt lévő szilvafáról a szilvát, amit rendszeresen gondozok, mert az előbb említett öreg szedi le mindig.
Velem is az a baj, sokszor nem jó passzban jövök haza, képes lennék durván beszólni neki, de csak olaj lenne a tűzre.
Az illető kb a börtönéletre született, látszik rajta, 20-as évei elején jár. 2 c. lánnyal lakik együtt, azok is elég érdekesek, már van összesen 3 gyerekük, azt hiszem.
Kösz, hogy elolvastad.
Kulturált módon, több emberrel összefogva.
Na ez Magyarországon nem megy, mert a magyar is cigány mentalitású lett.
Alja kultúrájú.
A kérdés jó, de itthon nagyban befolyásolja az ingatlanárakat a település adott lakossága.....sajnos erre tellett.
De más okok miatt is nehéz lenne költözni.
Meg 1 ember miatt.....mással nincs baj itt.
Akkor meg miért teszed fel a kérdést?
Semmit nem tudsz kezdeni az ilyenekkel,vagy hozzászoksz,vagy bármi áron is,de elköltözöl.Ez a két opció van,ezt Te is tudod.
Azért, hogy legyen mibe belekötnöd a hozzád hasonlóknak..
Kb egy szinten lehetsz avval, akiről kiírtam a kérdést...
Nem, nem ez a két opció van, szerinted van csak ennyi.
EZÉRT tettem fel a kérdést.
Ami lehetöség:
1. elköltözöl
2. bejelentést teszel az önkormányzatnál/rendörségnél
3. nem csinálsz semmit.
OFF:a válaszaid alapján elég agresszív vagy te is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!