Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt olyan személy az életetek...

Volt olyan személy az életetekben, aki nem sokáig volt az életetek része, de mély nyomot hagyott bennetek?

Figyelt kérdés

Pozitív, vagy negatív élmény volt?

Mivel édte el az adott személy?

tegnap 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Nem tudom. Ha összeadom, 10 percet ha beszéltünk életünkben, mégis azt hittem belehalok. Második látásra szerelem, felrobbant a világ, ha találkozott a tekintetünk. Egy hónap szenvedés után egymás felé tapogatóztunk, ez kb.egy homályos chat üzenetet jelent, és egy hét múlva már majdnem egy ágyban voltunk. 5 év volt kiheverni nekem. Ő sose szeretett.

Nem volt pozitív, de olyan érzelmi sivatagban éltem, hogy szükségem volt arra, hogy felrázzanak ezek az érzések. Akkor döntöttem el, nem érdekelnek a társadalom elvárásai, és merek élni.

tegnap 23:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Pozitív volt. Mindvégig emberi hozzáállást és becsületességet tanúsított egy olyan pozícióban, amelyben mások csak lefelé taposnak.
ma 00:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerencsére negatív nem volt. Vagy nem emlékszem, feldolgoztam stb.

Pozitív volt. A nem sokáig volt az életem részét megfordítanám, sokáig voltunk minimális kontaktban. Rengeteg őszinte mosolyt kaptam tőle, és a személyisége mintha teljesen olyan lett volna, mint az enyém.

ma 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!