Volt olyan személy az életetekben, akivel már nem tartjátok a kapcsolatok, de azóta is hiányzik nektek?
A nagyim, aki a születésnapomon halt meg.
Illetve gimis legjobb barátom. Veszekedéssel szakadt meg a kapcsolat, amit nem tudtunk túl éretten megbeszélni (én elismertem a hibáim, ő mindent rám kent), és hiába nem volt túl kellemes az utolsó kb. fél éve a barátságunknak, ő maga mégis hiányzik néha.
Legjobb barátok.
Lemorzsolódtak. Egyikük külföldre költözött, ott alapított családot, a másikukat meg egy idő után már csak én kerestem. Ennek már kb. 10-15 éve, de még mindig hiányzik, hiányoznak.
Sok ilyen van. Külföldön éltem, jóbarátok (középiskolai, egyetemi cimbik is) több ezer km választ el, nem tudtuk tartani a kapcsolatot.
Közelmúltban is van, ami megszakadt, de azt csak a másik fél tudja miért, nem az én döntésem volt. Én akiket megkedvelek, akinek megszeretem a lényét, mellettük kitartok és hiányoznának egytől egyig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!