Van olyan személy, aki gyakran hoz színt az életetekbe? Hogyan, mit csinál?
Figyelt kérdés
tegnap 20:34
1/11 anonim válasza:
Nagyon kedves, érzelmes és közvetlen lény. Érzem körülötte ez az életörömöt. De van, hogy szomorú.
2/11 anonim válasza:
Együtt élünk, és a páromnak (25) tegnap megvétóztam a kenyérvágást, miután az utóbbi négy alkalommal vágás lett a vége, mert már attól tartottam, hogy egyszer a kezét is leszedi. Ma azzal fogadott, hogy egy versenyen nyert kisebb vázámat a kezén hordja. Na, vajon miért...? :)
5/11 Fragments of Fantasy válasza:
Igen, annyit tesz(nek), hogy LÉTEZIK/NEK!
7/11 anonim válasza:
3as valamit jól csinálsz nekem sose hoz :'(
8/11 anonim válasza:
Pedig mindig éneklem neki az ablakban, hogy postás bácsi, postás bácsi keljen fel
9/11 anonim válasza:
Egy munkatársnőm. Szinte csak vele beszélgetek egy keveset, érdekes a mondanivalója általában.
10/11 anonim válasza:
Van. Egyszerűen csak önmaga. Ő ilyen emberbarát empatikus típus, és jól esik a társasága, nagyon figyelmes mindenkire, és neki ez egy ilyen belső késztetés, hogy így álljon hozzá az emberekhez. Nagyon feltölt. Csak vigyázni kell rájuk, mert sokszor túlvállalják magukat, sokszor hiszik az ilyen típusok, hogy segíthetnek valaki, akin nem lehet/nem akar, illetve nagyon rossz tulajdonságuk, hogy nem igazán kötődnek, tullépnek bárkin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!