Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányok miért sírnak többet...

A lányok miért sírnak többet mint a fiúk?

Figyelt kérdés
tegnap 20:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

részben biológiai okuk van részben férfiaknál érzelmi elfojtásaik( "férfi aki sír az gyenge").

Mivel ezt tanulták az apjuktól és viszik tovább.

tegnap 20:45
 2/11 anonim ***** válasza:
36%

Mert cicijük van, ez a mellékhatása.

Aki keveset sír, nagyobb a cicije. Ott tárolják a könnyet.

tegnap 20:45
 3/11 Katona Dius ***** válasza:
56%
Oh kettes, ezen olyan jót nevettem. Mármint iszonyat ritkán sírok, 10 évente ha 1x. És tény, ami tény, el vagyok látva mérettel XD
tegnap 20:47
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
2es ezesetben akkor nem akarok többet sírni akarok nagyobb cicit!
tegnap 20:47
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

Mert beléjük (jobbik esetben) nem nevelik belé azt, hogy az érzelmeket el kell folytani.

Én például nő vagyok, de egész egyszerűen nem merek sírni, mert mindig lebasztak érte.

tegnap 20:55
 6/11 anonim ***** válasza:
19%
#5 Otthon a négy fal között szoktál sírni, ne mondd hogy nem.
tegnap 20:58
 7/11 anonim ***** válasza:
81%
lehet hogy nem sír vagy ritkán. De valszeg akkor másban jön ki a feszültség pl.: agresszió vagy passzív agresszió
tegnap 21:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Társadalmi nyomás és beidegződés, hogy a "férfiak nem sírnak".

Hormonokban különbözik a két nem.

Pl van ismerősöm, aki bizonyos okok miatt biológiai nőként tesztoszteront kap időnként és ő is beszámolt arról, hogy bizony nehezebben tud sírni, mint azelőtt.

De egyéntől és neveltetéstől is függ.

Páromnak sose mondták, hogy ne sírjon, sőt mindig mondták neki szülei, hogy vannak érzelmek, amiket meg kell élni, mert hozzájárul az egészséghez is.

Szóval vicces, amikor együtt nézünk valamit potyogó lönnyekkel. Számomra részben emberibbé teszi méginkább őt. Nekem imponál, hogy nem zárkózik el semmilyen érzelem megélésétől. Nagyon jól kezeli a stressz különböző formáit is. Több módszert átvettem tőle. Pl közös sportok, dolgok megbeszélése.

Anno azt hittem, hogy "sokat sírok", de rájöttem, hogy szimplán karót nyelt pasikkal volt dolgom vagy szimplán elvonulva egymagában sírta ki magát. (2exem is vallotta idővel.)

tegnap 21:30
 9/11 Metionin ***** válasza:
85%
A magasabb prolaktin szintjük és a nevelésük miatt.
tegnap 21:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Én aztán több palit láttam sírni mint nőt...

többek között a saját nyomorult apámat is

tegnap 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!