Miért sírnak a lányok?
Én fiú vagyok, és csak azt szeretném tudni, hogy mi lehet az oka annak, hogy egy lány sír?
Sok filmben láttam már, meg persze a valóságban is, de soha senki egyszer nem említette, hogy épp miért.
(Ezzel a kérdéssel nem akarok megsérteni senkit és semmit, csak egyszerűen kíváncsi vagyok.)
A filmekre nem igazán lehet alapozni.
Amúgy egyszerű, a lányok többsége érzelmesebb, az pedig emberi dolog, hogy ha szomorúak vagyunk akkor sírunk. Én nem vagyok kimondottan sírós fajta, de ahogy jön a havi baj a hormonok miatt egy kisebb dolog miatt is simán elbőgöm magamat.
mert a lányoknak nincs visszafojtva ez a képessége
A fiúknak neveltetésüknél fogva vissza van fojtva így többségük nem tud sírni. Elég baj az nekik. Ennek érzelmi katasztrófa (ill. különböző betegségek) lehet a vége.
Én csak elvonulva, magamban szoktam. Már ritkábban, helyette a sportban tombolom ki magam. Vagy a zenével szétszaggatom a dobhártyám.
Egyébként sok oka lehet. A lányok általában szerelmi csalódások miatt szoktak sírni. Az örömkönnyek ritkábbak. Megkönnyebbülés jele is lehet. Bánat. Gyász. Félelem. Stb. Stb. Engem inkább az elveszettség, a kétségbeesés vagy az idegtépő feszültség borít ki, nem bírom tovább és muszáj valahogy kiadnom magamból. Persze a fizikai tevékenységektől jobban meg lehet könnyebbülni.
A filmek meg vannak rendezve, sír a csaj, ha épp az a dolga, ennyi, viszontlátásra. :D Gondolom azért sejted a filmben miért sírnak, a műfajból azért ki lehet következtetni, meg a körülmények is segítenek. +testbeszéd (ha jó a színész)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!