Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírnak a lányok, hogy nem kezdeményeznek náluk a RENDES srácok?
Figyelt kérdés
Odamennek pedig a ne annyira szép lányokhoz is a rondább és átlagos fiúk, de elküldik őket a búsba, mert nem rendes pasik. Mit takar ez a rendes pasi? Várj...Van sajnos egy tippem, hogy helyesek, nagyszájúak, magabiztosak, bun..k, stb. Ha már odamegy egy srác, de ha nem is jön be kedves lányok, akkor sem kell sírni, hogy nem jönnek a rendes pasik. Mert hiszen odamennek hozzátok és lehet, hogy nagylelkűek, rendesek stb, csak éppen nem azok a trendi külsejű, iszákos srácok. De ettől még lehetnek rendesek és minden másban jók. Ergo, nem kell sírni. Esélyt kell nekik hagyni, hátha kialakul valami. Soha nem lehet tudni...2013. nov. 23. 12:59
2/17 anonim válasza:
lehet hogy az ismerkedési stratégiádat kell átalakítanod mielőtt elveszik a kedvedet az egésztől
3/17 anonim válasza:
Szerintem itt pont te sírsz...
Ha nem találsz csajt magadnak akkor add lejjebb az igényeid. Keress egy hozzád hasonlóan ronda csajt. Ne akarj jó csajt magad mellé ha egy Quasimodo vagy.
4/17 anonim válasza:
Mert nekik nem rendes srác kell, hanem magas, jóképű, izmos, gazdag. Aki nem ilyen, azt észre se veszik, bármilyen rendes is legyen.
5/17 anonim válasza:
Nekem a rendes jóképűek jönnek be,de ennél több már nem kell.
6/17 A kérdező kommentje:
Pontosan nem kell több, hiszen jóképű és rendes= gazdag. Tehát jóképű és gazdag. Ez fullra elég, el is hiszem.
2013. nov. 23. 15:18
7/17 anonim válasza:
Ja hisz a világon csak a jóképű gazdagoknak vannak barátnői... istenem ezt a sok lúzer aki egész nap csak nyavalyog... azért nincs csajotok mert balf_szok vagytok,
8/17 anonim válasza:
Tudod, elég buta dolog így általánosítani. Ja, vannak ilyen lányok is, szép számmal, de létezik a "másik oldal" is. (Hogy lehet, hogy csak pénzéhes sekélyes lányokat sikerült csak eddig leszólítanod...?)
9/17 anonim válasza:
#8 Úgy, h csak ilyenek léteznek. Ha valóban van "másik oldal", akkor elmondhatnád, h hol bujkálnak az ilyen lányok, mert én se találkoztam soha eggyel sem.
10/17 A kérdező kommentje:
Lehet vannak ilyen lányok, akik nem ilyenek, ezen lányok többsége a gyks lányok és itt osztják az észt, hogy nem a külső a fontos. De állítom, hogy élőben ha a nem helyes pasi odamegy ezekhez a ,,nem a külső a fontos" lányokhoz, akkor csúnyán és talán cinikusan, röhögve utasítják ezeket a srácokat. Tegyük a kezünket a szívünkre kedves gyks lányok és valljuk be, hogy ezzel a kijelentésemmel nem mondtam eget rengető butaságot...
2013. nov. 23. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!