Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért árulkodnak az emberek?...

Miért árulkodnak az emberek? Értelmes dolgok mennek tönkre emiatt.

Figyelt kérdés
Ma is belefutottam egy ilyenbe, felháborító,gyerekes és idegesítő
2023. ápr. 5. 09:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%

Attól függ kinek árulkodnak.

Ha úgy érzem, hogy egy kollégám sokadik kérésre is árt nekem, nem tudunk együttműködni, szólok a főnöknek.

2023. ápr. 5. 09:46
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Például? Lehet csak a te szemszögedből értelmes dolog, ami attól még másra vagy összességében nézve negatív, káros. Árulkodni nem jó dolgokról szokás, hanem hogy megakadályozzanak, visszaszorítsanak valamilyen visszaélést, kártékony dolgot.
2023. ápr. 5. 09:46
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem tetszik itt egy kérdés vagy vélemény és már rohannak is árulkodni...
2023. ápr. 5. 09:50
 4/14 anonim ***** válasza:
78%

Jaj, ugye nem a billentyűzetre verős vagy?

Az nem árulkodás, hanem a rend igénye az oldalon. Ne tegyünk már ki olyan kérdéseket idegeneknek, akik normálisan élnek. Senkit nem érdekel, hova vered.

2023. ápr. 5. 09:52
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem,nekem jó billentyűzetem van, Razer. Eszembe sincs szétverni!!!! OMG!
2023. ápr. 5. 09:54
 6/14 anonim ***** válasza:
60%
Nyugodtan lehet árulkodni, ha nincs alapja és nem sérti a szabályokat, úgysem törlik. Ha törölték, akkor viszont nem kell sírni, mert annak oka volt. Ennek fényében az "értelmes dolog" amit eltávolítandónak ítéltek meg, rögtön nem hangzik olyan értelmesnek.
2023. ápr. 5. 09:56
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
Mi az árulkodás itt? Ha valaki trágár, undorító dolgokat ír és ezért jelentik? Ez nem árulkodás. Jó hogy nem majd az idiótákat kell védeni..
2023. ápr. 5. 10:15
 8/14 anonim ***** válasza:
74%

Hirtelen azt hittem hogy való életben értetted az árulkodást.

Itt a Gyakorin nem mondanám "árulkodásnak" azt ha jelentenek egy kérdést vagy választ akkor ha látják hogy az szembemegy a szabályokkal. Így fejlődik az oldal, és emiatt lesz használható.

Meg amúgy is, csak indokolt esetben kerülnek törlésre a kérdések/válaszok, szóval magadra vess ha töröltek valamit amit kiírtál.

Ezen kívül szerintem te se örülnél annak ha az oldalt ellepnék a trollválaszok, kérdések, mindenki szitkozódna, minden kérdés rossz kategóriában lenne, satöbbi satöbbi. Azért használható ez az oldal mert mind a felhasználók, mind a moderátorok megakadályozzák ezt.

2023. ápr. 5. 10:18
 9/14 anonim ***** válasza:
61%

A kérdés vagy problémás válasz jelentése árulkodás? :-D

Van itt valami vallásfan, aki rendszeresen nem a vallás kategóriába, hanem az emberek kategóriába írja a kérdéseit, tuti, hogy nem véletlenül, azt jelenteni szoktam, hogy rossz a kategória. Nem értem, miért erőlködik. Van az oldalnak egy szabályzata, be kell tartani, még így is sok konfliktusgeneráló kérdést és választ hagynak meg.

2023. ápr. 5. 10:22
 10/14 A kérdező kommentje:
Az óvodában is kicsúfoltuk azt aki árulkodáson lett fogva. Volt is egy gyerekdal/mondóka..."Árulkodó Júdás nem kap piros tojást"...
2023. ápr. 5. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!