Mit gondoltok arról, hogy az új kolléganők gúnyolódnak, kibeszélnek, árulkodnak arról hogy nehezebben tanulok be és van aki "kiforgatja" mindazt amit és mondok?
Olyan munkát csinálok amit még eddig nem,de törekszem arra hogy mindent elsajátítsak és járok mellette suliban amit habár nem rég kezdtem el,de ugyanez a szakterületet jelenti. Megkaptam ma hogy ezt amióta itt vagyok (1 hét) mások már rég betanultak. Mondtam hogy nehezebben megy nekem még,ilyen helyen nem dolgoztam stb,de azért fejlődtem. Közben hallom és látom,hogy rajtam csúfolkodnak, visszahallottam hogy kibeszélnek és teljesen kiborultam, már arra sem tudok figyelni amit csinálnom kellene. Lefagytam ma, gyomorgörcsöm van. Attól is tartok máshol is ez várna ha itt nem válok be.
Voltatok már ilyen helyzetben?
Velem szakmai gyakorlaton voltak így. A többi dolgozó kedves volt...legalábbis előttem.
Amikor nem voltam ott (kimentem wc-re, vagy valami) rögtön kitárgyaltak, gúnyolódtak, stb. Amikor meglátták, hogy jövök, rögtön témát váltottak és kedvesen szóltak hozzám...mintha nem hallottam volna, miről beszéltek előtte.
Úgy vettem észre amúgy, hogy ahol többnyire/csak nők dolgoznak egy helyen, ilyen jó a légkör.
Vannak ilyen sz_r szemét emberek, és az a helyzet hogy igen:
én nem igazán tudok mit mondani, de ahogy olvastam 1 hete vagy ott, tehát akkor még próbaidős vagy? Más munkahelyet nem tudsz hirtelen, ha váltani kell? A kiírásból ítélve betanított munkát végzel? Tehát, nem kell hozzá semmilyen papír csak nyolc általános és slussz passz? Készülj fel a baxogatásokra meg a xivatásokra, de ne hagyd magad! Szólj vissza ha kell, és kész! Ne szívják a véred!
akik ilyen azok már gyerekként is ilyenek voltak..én lány iskolában tanultam és ugyanezt a jelenséget láttam nap mint nap..a nagy "életre szóló" barátnők gúnyolták úgy egymást h a másik éppen csak kilépett a teremből..mikor visszament persze ment a jópofi..egyszerűen nem tudom megérteni a gúnyolódó embereket.
Tanuld meg ignorálni és dolgozz a lelkiismereted szerint..nem barátkozni mentél oda ezt tudatosítsd..tényleg nem kellemes helyzet és megértem h felőröl..én egész középiskolában (5 évig) így éltem, tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!