Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kibeszélnek az osztálytársaim...

Kibeszélnek az osztálytársaim és rosszul esik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egész úgy kezdődött,hogy tesiöltözőben egyik lány kérdezi tőlem hogy "nem gáz hogy folyton írogatsz neki (fiú osztálytársunknak) és fel akarod magad vitetni a lépcsőn? Miattad akar elmenni az iskolából,idegesíted hogy mindig ráírsz".. Barátnőm leállította őket, aztán mindig rólam ment a beszélgetés, hogy én h képzelem ezt? a 4 év alatt ki fognak készíteni meg hallották,hogy el szeretnék menni az osztályból és örültek.. Amikor szünetbe kimentem a folyosóra egyik barátnőmhöz, azt suttogták,hogy "menekül a barátnőihez"..

Az a fiú, akivel beszéltem, nagyon jóban voltunk, és ő egyáltalán nem mondta, hogy idegesítem. Ő is mindig rám írt,nem csak én rá és nem tudnék arról,hogy el akarna menni az iskolából. Egyik nap még hülyéskedtünk,beszólogattunk egymásnak,mellesleg folyton néz és tetszem is neki. Én meg ezzel a fiúval bunkó lettem,nem szólok hozzá,ha kérdez valamit;nem köszönök,stb. Anyum és mamám is azt mondta,hogy ezektől a lányoktól ne legyen rossz kedvem,ne foglalkozzak velük,viszont a fiúval szüntessem meg a kapcsolatot. Nem tudom mitévő legyek :(

2016. szept. 17. 11:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Ne legyel k va.
2016. szept. 17. 11:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem leszek az, nem is szeretnék az lenni. Teljesen normális lány vagyok és az is maradok.
2016. szept. 17. 12:24
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Már az vagy édesem.
2016. szept. 17. 12:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem irigyek rád a fiú miatt. Én mondjuk a helyedben nem vele kezdenék el bunkózni, inkább egyszer félrehivnám és négyszemközt megkérdezném tőle, igaz-e, amit azok a qrvák mondtak az osztályodból..
2016. szept. 17. 12:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Miből veszed, hogy az vagyok? Nem én beszélek ki másokat.
2016. szept. 17. 12:43
 6/11 A kérdező kommentje:

Úgy is lehetnek irigyek rám, hogy mindegyiknek barátja van?

Attól félek,h utána az lesz,h mertem beszélni a fiúval..

2016. szept. 17. 12:45
 7/11 anonim ***** válasza:
96%
Miért nem szarod le, hogy mit gondolnak rólad?
2016. szept. 17. 12:51
 8/11 A kérdező kommentje:

Én leszarom őket, csak mégjobban kikészítenének, ha nem foglalkoznék velük..

Mondták,hogy csak mosolyogjak,hogy lássák nem érdekel ez

2016. szept. 17. 13:00
 9/11 anonim válasza:
100%
Majd a fiú eldönti kivel szeretne beszélni nem kellenek hozzá közvetítők szoval ne foglalkozz veluk majd a fiu dönt.
2016. szept. 17. 13:02
 10/11 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem íratkozz át másik suliba!

A fiút meg hagyd... Köszönj neki, meg ilyen alap dolgok, de ne írogass neki sokat, ha csak nem ő kezdeményez.

Legyél vele hideg!

2016. szept. 17. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!