Mit tegyek? Még nem is ismernek az osztálytársaim, de máris kibeszélnek és cikinek tartanak.
Rengeteg minden számításba jöhet =-]
Első sorban az, hogy valóban Rajtad van valami olyan, amin változtatni kellene, és valóban Ők azok, akik joggal tartanak különcnek =-]
Másodsorban lehet egy belső kisugárzás is. Lehet, intelligensebb vagy, mint Ők, vagy sokkal Szabadabb ember - például teszel vagy mondasz olyan dolgokat, amik erre engednek következtetést, hogy TE bizony egy Szabad ember vagy, és Neked aztán senki sem parancsolhat -, és ezt látják, és irigyek Rád. Lehet, hogy csak TE tartod magadat átlagosnak, azonban van rajtad valami - az arcod, a kinézeted - amit megint irigyelnek.
"Lehet hogy nem úgy mint egy tipikus tini,de teljesen átlagosan öltözöm" - azért ez egy picit ellentmondásos =-] A tipikus tinik nem öltözködnek átlagosan, de vannak tipikus tinik, akik átlagosan öltözködnek =-] Na mindegy, nem ez a lényeg.
Ha nem úgy, mint egy tipikus tini, de mégis átlagosan öltözködsz, akkor valahol a kettő között van az igazság =-] Lehet, hogy a külsőd az, ami figyelemre méltó. Hogy negatív vagy pozitív formában-e, az majd a későbbiekben kiderül =-]
Egy a lényeg: ne nagyon akarj szürkeségben maradni. Mutasd meg, ki vagy TE. Ha pedig valóban kibeszélnek és cikinek tartanak... akkor sz*rd le magasról - Jómagam is inkább vagyok különc - vagyis egyedi - semmint szürke, egybeolvadó a semmit mondó, szürke senkikkel együtt... =-]
Azért beszélnek ki, mert - gondolj mindig erre - nem lehetnek olyanok, mint Te ;)
Lehet, hogy divat b**ik közé kerültél, de az egész osztály csak nem ilyen degenerált.
Keress egy barátnőt akivel jól el vagy a többiekre meg ne figyelj.
Az elején én is így voltam, főleg a fiúkkal tavaly. Kitartottam, és most már imádom az osztályom, és ők is engem :D Mondjuk én meg is kérdeztem, de nem mondtak semmit, most utólag annyit mondanak, hogy annyira szokatlan voltam nekik.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!