Kibeszélnek az osztálytársaim és rosszul esik. Mit tegyek?
Az egész úgy kezdődött,hogy tesiöltözőben egyik lány kérdezi tőlem hogy "nem gáz hogy folyton írogatsz neki (fiú osztálytársunknak) és fel akarod magad vitetni a lépcsőn? Miattad akar elmenni az iskolából,idegesíted hogy mindig ráírsz".. Barátnőm leállította őket, aztán mindig rólam ment a beszélgetés, hogy én h képzelem ezt? a 4 év alatt ki fognak készíteni meg hallották,hogy el szeretnék menni az osztályból és örültek.. Amikor szünetbe kimentem a folyosóra egyik barátnőmhöz, azt suttogták,hogy "menekül a barátnőihez"..
Az a fiú, akivel beszéltem, nagyon jóban voltunk, és ő egyáltalán nem mondta, hogy idegesítem. Ő is mindig rám írt,nem csak én rá és nem tudnék arról,hogy el akarna menni az iskolából. Egyik nap még hülyéskedtünk,beszólogattunk egymásnak,mellesleg folyton néz és tetszem is neki. Én meg ezzel a fiúval bunkó lettem,nem szólok hozzá,ha kérdez valamit;nem köszönök,stb. Anyum és mamám is azt mondta,hogy ezektől a lányoktól ne legyen rossz kedvem,ne foglalkozzak velük,viszont a fiúval szüntessem meg a kapcsolatot. Nem tudom mitévő legyek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!