Most miért gúnyolódnak?
Ne aggódj!
Semmi baj nincs veled. Ez egészen biztos. Ez az egész véletlen: most éppen téged pécéztek ki. Azt hiszi, hogy attól jobb, fölényesebb és menőbb, ha lenéz és gúnyol másokat.
Próbálj meg, ha nehezedre is esik, nem reagálni. Régi mondás, hogy ha nincs közönség, nincs műsor. Azaz nem szekálnak tovább, ha nem csikarnak ki belőled semmilyen reakciót.
Sajnos néha az ember buták kereszttüzébe kerül. Az pedig, hogy valaki nem született úgy, hogy minden sporthoz jól ért, tök normális. Van, amit megtanul, és van, amiben bénácska marad, egyik sem baj. Én például a kézilabdában vagyok tök béna. Nem lehet mindenben jó az ember.
Fel a fejjel! Csak úgy hirtelen szekálódni támadt kedvük. Ne emészd magad ezen, abba fogják hagyni, olyan hirtelen, ahogy elkezdték.
1. Köszönöm :) amúgy rájöttem, hogy tesi óra végén már lehajtottam a térdemre a fejem (akkor az én csapatom éppen nem játszott), és akárhogy is baromkodtak, nem figyeltem rájuk, szval tesi óra után abba is hagyták, szval tök igaz ez a ha nincs közönség nincs műsor :) meg asszem nem is volt olyan nagy ügy, csak épp aznap kicsit ki voltam akadva :D
2. Pacsi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!