Ha egy embert a háta mögött kibeszélnek és annak tudomására jut, de az illető nem reagál rá, az megfutamodás vagy józan reakció?
Attól függ, hogy mit jelent a nem reagál.
Ha nem csinál balhét emiatt, az józan reakció.
Ha ugyanúgy jóban van az illetővel, továbbra is barátok, mintha semmi sem történt volna, az megfutamodás.
Velem is történt már ilyen. Nem szóltam érte, csak azóta tudom, hogy nem lehet megbízni az illetőben és nem tekintem már jó barátomnak.
Egyébként korábban is történt ilyen, akkor még fiatalabb voltam, meg akartam beszélni az illetővel. De semmi értelme nem volt. Szóval azóta tudom, hogy nincs értelme beszélni róla, én levonom a tanulságokat és ennyi.
Ezt nem feltétlen nevezném felnőttségnek.
Ha pl egy olyan ember beszél ki, aki csak ismerős, de semmi közünk egymáshoz, max egy helyen dolgozunk, és megtudom, nem megyek oda számon kérni, vagy jelenetet rendezni, érettebb vagyok annál, amúgy sem érdekel, mert nem fontos ember számomra.
Ha viszont, olyan ember beszél ki, aki közel áll hozzám, pl a legjobb barátnőm, és kibeszél valakinek, és az a valaki elmondja nekem, én bizony oda megyek, és megkérdezem, hogy ez most mi volt, mondja el nekem is..
Az egyik barátnőm ilyen helyzetben van, a legjobb barátnője fűnek fának kibeszéli, ami hozzá is eljut, (pl, hogy irritálja, stb) és ő nem beszéli meg ezt a csajjal, mert akkor a "besúgót" kellemetlen helyzetbe hozná. Ez oké, megértem, de ha a legjobb barátnőm kibeszél, nem foglalkozok ilyennel, járulékos veszteség.
Lehet lepontozni.
Szerintem józan reakció. Minek törődjön olyanokkal, akik őt nem szeretik? Hogy még több pontjuk legyen kibeszélni? Inkább kit érdekelnek egyáltalán, há' nem?:) Szerintem de. :)
Szóval józan reakció énszerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!