Hogy lehet az, hogy valaki gyerekként/fiatalként visszahúzódó, különc, furcsa volt aztán fiatal felnőttként a társaság középpontja, extrovertált, szociális lett?
Figyelt kérdés
2022. nov. 8. 21:22
4/11 anonim válasza:
Leküzdötte magában azt, ami gyerekkora óta visszatartotta. Pl. verték, kiközösítettek.
Talán azért 🤷
5/11 anonim válasza:
Ez, hogy introvertált csak egy címke annyit mint egy almán az 5 ftot jelző cédula.
7/11 anonim válasza:
kamu kérdés, az introvertáltságon nem lehet változtatni, én is próbáltam. ha valaki annak születik akkor soha nem lesz extrovertált, ez olyan mint amikor egy meleg pórál heteró lenni
9/11 anonim válasza:
Eljutottam egy holtpontra, ahol megtanultam bemutatni az embereknek és a saját fejem után menni. Addig - addig frusztrált, hogy úgysem lesz senki jó ezeknek a faszládáknak, akiknél ráadásul érdekes mód többre vittem, hogy egy idő után sajnáltam erre az energiát. Megtanultam kiállni magamért, meghúzni a határaimat és hinni abban, hogy amit csinálok az nem rosszabb más dolgánál (és egyébként is, ki a fasz ő, hogy könyékig turkál más dolgában? Nincs egy értelmes elfoglaltsága ehelyett?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!