10-es skálán mennyire vagytok extrovertáltak? A 10 a totál extrovertált (nyitott, társasági ember), az 1 a totál introvertált (zárkózott, visszahúzódó)
Kedves Kérdező: érdekes a kérdés, azonban azt gondolom, még érdekesebb lenne a válaszokat nemenként különválasztani. A gender-szempontok mindig is fontosak voltak, és ahogy látom, mostanság az emberek jelleme igen eltérő (pl e tekintetben is) a nem függvényében.
Lehet, érdemesebb lenne egy 5-ös skálát alkotni, és megcsinálni a válaszopciókat férfiakra és nőkre külön.
2
Nagyon introvertált vagyok, szeretek egyedül lenni vagy 2-4 emberrel max. Annál több már nekem sok. Ha totál idegenek akkor főleg, ha pl családtagok akkor kevésbé, de 2-3 óra után az utóbbinál is kiégek, es félrevonulok.
Általános iskola also osztályában én voltam a király, mindenbe beleszartam, felnéztek rám, nem tudtak ledönteni, aztán szépen lassan megváltozott..5-10 év alatt királyból visszahúzódo, göcsörtös majom lettem amiból dolgozom visszaépíteni magam
Jelenleg olyan 3, még mindig van bennem az az extrovertált poénkodó, de általában nem jön ki sosem, mivel random témák, egyszerű mindenki által érthető személyiségek elviszik a hangulatot és akkor elmegy a kedvem az egésztől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!