A fiatal nők többsége miért foglalkozik ennyit a "szépítkezéssel"?
Arra gondolok, hogy pl olyan dolgokat aggatnak magukra, amit szerintem inkább idősebb korban lenne indokolt.
Tehát smink, műköröm, műszempilla, póthaj, ráncfeltöltés(gazdagoknál már 30-40 évesen), szájfeltöltés, stb. . .
Szerintem ezeket arra találták ki, hogy már idősebb korban ízlésesebb hatást adjon, pl ha valakinek hullik a haja pl, vagy már ráncosabb, akkor érrhető, hogy próbál fiatalosabbnak tűnni.
De egy fiatal nő, miért nem megy el sportolni inkább, amikor még a testi csúcson van, tehát nincsenek gondjai az ízületeivel, ami gátolná a sportolást.
Szerintem a férfiak elsősorban az alakját nézik meg egy nőnek.
A többi egy hamis illúzió.
Miért érzik jól magukat a nők elhízottan, de inkább ülnek a műkörmösnél meg ezeknél hosszú időket. Helyette sportolhatnának is.
Nem tudom mi a cél ezzel, de nekem fura ha egy 30 éves nő úgy látja magát szépnek, hogy lósörény szempillája van, meg 10 centis körme.
#2 Az a cél ezzel, hogy magának tetszen, jól érezze magát a bőrében. Nekem a kopasz pasik nem jönnek be, mégis rengeteg kopasz csávó van, de nem ajvékolok azon, hogy 'jaj, hát miért tolja le annyi pasi a haját, mikor az úgy ronda, hát mi a céljuk ezzel?'
Lesz.rom, nem jönnek be, nem foglalkozok velük, nem jövök össze ilyen emberrel, ennyi. Nyilván ő is úgy tetszik magának, úgy érzi jól magát, semmi közöm hozzá. Ez ugyanígy működik a nőknél is, nekünk is van saját stílusunk, magunknak akarunk tetszeni és pont nem érdekel minket, hogy ez másnak tetszik-e vagy sem.
A hajviselet más témakör.
Van, akinek jól áll a kopaszság, másnak nem.
Szerintem pedig ezzel nem maguknak akarnak tetszeni, hanem kompenzálnak valamit.
Ahhoz hasonló mikor egy transzvesztita már nőiesebb akar lenni, mint egy nő, és az összkép még riasztóbb lesz.
Amivel amúgy nincs gond, mert az csak egy jelmez.
Egy szép nő összképén is kifejezetten ront.
Nem természetes hatású, hanem amorf, torz.
Aki magát így látja szépnek, ott baj van a toronyban.
Még szerencse, hogy ez csak a te véleményed, és marhára nem érdekel senkit.
Az meg, hogy te ezért elmebetegnek nézel másokat, nos akkor te se vagy teljesen 100-as, már ne haragudj.
Mégis ki a büdös franc vagy te, hogy mások felett ítélkezzél? Majd én megmondom: SENKI.
#4 "Szerintem pedig ezzel nem maguknak akarnak tetszeni, hanem kompenzálnak valamit."
Tévedsz, maguknak akarnak tetszeni. Nem tudom, hány év vagy évtized kell még ahhoz, hogy sikerüljön ezt a faszik fejébe beleverni. A másik, hogy miért nem hiszed el a nőknek, ha azt mondják, hogy maguknak akarnak tetszeni? Miért akarod a nőknél te - egy férfi - jobban tudni, hogy mit miért csinálunk? És miért nem hiszed el, ha elmondjuk, hogy mit miért csinálunk? Ideje lenne leszállni a magas lóról.
"amikor még a testi csúcson van, tehát nincsenek gondjai az ízületeivel, ami gátolná a sportolást."
Ja. Általános iskolában megállapították hogy szívbeteg vagyok. A suliban a lépcsőn nem tudtam felmenni úgy hogy ne kapkodnék levegő után. Izületek? 20 évesen már rheumába jártam porckopás miatt. Egyetemen szintén ilyen selejtekkel találkoztam; mint a 90 évesek, mindenki überelte egymást ki a nagyobb rokkant a betegségekkel, térd műtétekkel. A te korosztályod még más volt, egészségesebbek vagytok.
Amúgy meg a műköröm hetekig kitart, a levegőre száradó körömlakk már első nap kopik lefele.
Ráncokkal se akkor kell elkezdeni foglalkozni amikor már vannak, hanem a megelőzés a fontos.
Sminkelni meg sminkeljen amíg megteheti, szép fiatal. Később nem fog úgy mutatni a bőrén.
És te miért beszélsz minden nő nevében?
Honnan tudod, hogy nem lehet az a motiváció, hogy férfinak akar megfelelni, vagy esetleg másoknak?
Nem egyformák az emberek.
Én pl már hallottam olyat véleményt is, hogy, akinek nincs műkörme az igénytelen.
Lehet, hogy valaki olyan közegben él, ahol ez befolyásoló.
Én most egészséges emberekre gondoltam.
Nyilván ha valaki beteg, pl rákos és elveszti a haját és parókát hord az más téma.
De ha valaki nem tud sportolni betegség miatt, akkor is mondjuk ha egészségesen étkezik az meglátszik a bőrén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!