Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fiatal nők többsége miért...

A fiatal nők többsége miért foglalkozik ennyit a "szépítkezéssel"?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy pl olyan dolgokat aggatnak magukra, amit szerintem inkább idősebb korban lenne indokolt.

Tehát smink, műköröm, műszempilla, póthaj, ráncfeltöltés(gazdagoknál már 30-40 évesen), szájfeltöltés, stb. . .

Szerintem ezeket arra találták ki, hogy már idősebb korban ízlésesebb hatást adjon, pl ha valakinek hullik a haja pl, vagy már ráncosabb, akkor érrhető, hogy próbál fiatalosabbnak tűnni.

De egy fiatal nő, miért nem megy el sportolni inkább, amikor még a testi csúcson van, tehát nincsenek gondjai az ízületeivel, ami gátolná a sportolást.

Szerintem a férfiak elsősorban az alakját nézik meg egy nőnek.

A többi egy hamis illúzió.

Miért érzik jól magukat a nők elhízottan, de inkább ülnek a műkörmösnél meg ezeknél hosszú időket. Helyette sportolhatnának is.

dec. 8. 02:15
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Hát de a pasik többségének ez nem tetszik:)

Még jó adottságú nőkön sem, aki meg nem annyira szép, annál még ellenkező hatást ér el, rondább összképpel.

Jó, persze van egy réteg, akinek ez tetszik, hogy minél abszurdabb, magamutogatós csaj legyen mellettük.

dec. 8. 08:07
 22/39 anonim ***** válasza:
34%

A jó adottságú nők is azért szépek, mert járnak fodrászhoz, kozmetikushoz, kezelésekre, plaszikáztatnak (orr, cici stb). Ha ez nem tetszene a pasiknak, akkor miért mégis 90%-ban ilyen nőik vannak a jó/gazdag pasiknak szerinted? :D

Az más téma, hogy aki alapból kövér, az a póthajtól meg a műkörömtől sem lesz szebb, én sem értem, miért nem a fogyással kezdik.

dec. 8. 08:29
 23/39 anonim ***** válasza:
49%

Ez ízlés dolga. Valakinek a mesterkélt külső jön be, másnak a természetesebb. Van középút is. Én pl. nem tetetnék fel soha műkörmöt, de időnként kilakkozom. Festetem az őszülő hajamat, kicsit sminkelek is.

Van, akinek a hobbija a szépítkezés. A nők általában saját maguknak akarnak tetszeni, meg a férfiaknak is. Van, akinek a munkaköre is előírja a csinos megjelenést.

dec. 8. 08:31
 24/39 anonim ***** válasza:
55%

Nem azért volt géllakkom, hogy pasinak tetszen, hanem mert kényelmes volt, hogy 3-4 hétig nem kell vele foglalkoznom és szép. A pasik meg azt hitték beleszólhatnak, olyanok is akikkel nem volt köztünk semmi “nekem nem tetszik a sötét ne merd” hát kit érdekel neki mi tetszik? Nekem tetszett.

A műszempilla nem minden esetben szép, attól függ hogy csinálják, lehet az illetőnek nincs dús pillája, de legalább azzal se kell reggel szórakoznia, hogy szebbnek érezze magát. És az összes többi. Nem a pasik miatt megy, magunknak akartunk tetszeni, nem nektek.

Amúgy meg a sminkhez olyan vakok vagytok, hogy néhány alap sminkre észre se veszitek azt hiszitek az a “natúrális” aztán ha láttok valakit smink nélkül ki vagytok, hogy hogy néz ki miért nem ad magára vagy tuti beteg.

Ez nem rólatok szól.

dec. 8. 08:34
 25/39 anonim ***** válasza:
60%
22.: Te is abban a tévhitben élsz, hogy műnővé kell válni ahhoz, hogy úgymond "jópasit" kapjon az ember. A plasztika hogy kerül ide? Valaki nem lehet szép természetes adottságokkal? Az elhízás más téma, az egészségtelen testalkat sose vonzó. De ha az illető lefogy normál súlyra és fiatal, általában nem szokott rosszul kinézni. Aki meg nem annyira előnyös külsejű, az is előnyös frizurával, kis sminkkel, csinos ruhákkal sokat javíthat a megjelenésén.
dec. 8. 08:35
 26/39 anonim ***** válasza:
61%
24.: Ki volt az a barom, aki szerint ne merd sötétre lakkozni a körmöd? Mi lett volna a szankció? Felpofoz? Az ilyen agresszív barmokkal nem kell foglalkozni.
dec. 8. 08:37
 27/39 anonim ***** válasza:
46%
26 egy a “jó neki a csak barátom” leszünk is. Semmit nem tett volna csak ilyeneket írogatott, mondtam neki, hogy foglalkozzon a saját dolgával, nem vagyok a csaja, de még a pasim se szólhatna bele. Azóta már rég nem beszélünk.
dec. 8. 08:40
 28/39 A kérdező kommentje:

Azért a kozmetikust ne keverjük ide, ha valakinek bőrproblémái vannak, és azt kezelik, azzal nincs gond.

Mondjuk én biztos nem tudnék műkörmökkel edzeni, súlyokat pakolni, meg ha az se árt, ha látsz a műszempillától rendesen:D

dec. 8. 08:45
 29/39 anonim ***** válasza:
49%

“ Te is abban a tévhitben élsz, hogy műnővé kell válni ahhoz, hogy úgymond "jópasit" kapjon az ember.”

Ez nem tévhit, mert én személyesen jártam be ezt az utat és pontosan tudom, tapasztalom a különbséget :D Jó azért én nem egy felfújt szájú igazi plasztik pcsa lettem, mert az a szint szerintem undorító, de volt plasztikám, sminkelek, festetem a hajamat, kondizok stb és bizony most van az a szint, hogy bármilyen pasit megkaphatok. Szóval rohadtul sokat számít a külső, kár ezt tagadni. A “természetességet” addig a szintig szeretik a pasik, amíg valaki Palvin Barbi féle, egy a millióból természetes szépségnek születik, valójában az átlag “természetes” csajokat pattanásokkal, szőrös hónaljjal, lógós cicikkel meg sápasztó hajszínnel rohadtul nem szeretik a pasik…

dec. 8. 09:11
 30/39 anonim ***** válasza:
83%
Most ennek a kérdésnek mi értelme van? Neked nem mindegy? Én vékony vagyok, de kb mindennap sminkelek, erősen, nekem ez kell! És miért? Mert ÍGY LÁTOM MAGAM SZÉPNEK! Se műszempillám se műkörmöm, de smink az sok van rajtam. Egyszerűen így tudom magam elfogadni. És még nagyon sok nő is. Egyébként a férfiak picsognak hogy szép csinos barátnőt akarnak, hogy ne legyél álszent!
dec. 8. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!