Ha 50 évesen lenne 50 millió forintod és megismernél egy 20 éves fiatal nőt akinek úgy néz ki hogy tetszel mennyire gondolnál arra hogy csak sejti hogy van pénzed?
Kérlek, tanulj meg a saját anyanyelveden helyesen és érthetően írni és fogalmazni. Köszönöm.
Honnan sejtené? Valóban a többség ilyen korban egy lepukkant trotty, de vannak kivételek, most nekem is bejön egy majdnem 50 éves, pedig én aztán abszolút nem szeretem se a külsőre igénytelen, sem a boomer mentalitású öregeket, de ő mindkét téren simán vetekszik a korombeli férfiakkal. Azt nem tudom, mennyi pénze van, valószínűleg nem kifejezetten csóró, de én sem vagyok az, van saját lakásom, meg tudok venni magamnak amit akarok, félrerakni is tudok általában. Persze én már 30 elmúltam, a 20 éves nyilván még nem tart itt.
Szóval ha te úgy gondolod, hogy TÉNYLEG normálisan nézel ki és igényes vagy, akkor elképzelhető, hogy simán csak tetszel neki. Mondjuk engem ez a két kommented a válaszokban simán kiábrándítana, de ő szerencsédre nincs itt, hogy olvassa őket.
Nem gondolnék arra, hiszen k*rva jól nézek ki.
Ha meg csak színészkedik az ágyban, dobom egyből. Van bőven 40 felett vonzó nő.
Vedd ki a kezed a biliből.
Ilyen fogalmazással szerintem még 5000 Ft is nehézséget okozna a Burger Kingben, ha randira kerülne sor, nemhogy 50 millió.
7.
Sajnos sokan nem ismerik el, hogy az nem normális dolog. El van hazudva, hogy nem számít a korkülönbség. Mert az a könnyebb. Belenézni, hogy milyen volt az apa-lánya kapcsolat, na az kőkemény érzelmi munka lenne. Ez hiányzik a legtöbb magyar emberből. Az érzelmi intelligencia.
Én értettem mire gondolsz, ne csüggedj. A 75%-os vagyok, én zöldet adtam. Veled értek egyet.
Természetesen van olyan, hogy jól alakul egy ilyen kapcsolat, mert a felek értelmileg és érzelmileg is tele vannak eszközökkel, tele van az élethez kellő puttonyuk. De azok nem is írkálnak ide, hogy idegenek mint mondanak, mit gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!