Ha 50 évesen lenne 50 millió forintod és megismernél egy 20 éves fiatal nőt akinek úgy néz ki hogy tetszel mennyire gondolnál arra hogy csak sejti hogy van pénzed?
Figyelt kérdés
nov. 17. 05:01
21/31 anonim válasza:
#19: Aki 50 évesen ott veri magát egy ingatlanra, az meg is érdemli
22/31 A kérdező kommentje:
50 millióért ott annyiból palota van
nov. 17. 14:20
23/31 anonim válasza:
Jójó, akkor mi az 50 millió? Az kevés egy nőhöz, vagy gazdagnak hisz, és csak a pénzed kell neki? Szerinted?
24/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom 50 millió ft az szerintem nem lakás. Az pénz.
nov. 17. 19:07
25/31 A kérdező kommentje:
Ja és nem megtakarítás hanem nyereség. Azért az se ugyanaz hogy valaki össze spórolta egy életen át
nov. 17. 19:11
26/31 anonim válasza:
Kérdező 50 millió sehogy se sok, persze örül neki az ember, de a cukorpapa kategória ennél jóval magasabb szinten kezdődik, milliós havi bevételekkel.
Ez az összeg nem fog senkin se "meglátszani". Akkor látszana meg ha beállítana egy legalább prémium autóval (önmagában kb 30 milla), designer cuccokban és egy jobb helyen lévő lakás-apartmannal, na akkor meg tudnám kérdőjelezni hogy mit szeretne ténylegesen a leányzó.
27/31 A kérdező kommentje:
De megtudhatja
nov. 17. 23:27
28/31 A kérdező kommentje:
Amúgy cukorpapaként nem egy 20 éves majdhogynem szűz leány kéne hanem egy tapasztalt prosti
nov. 17. 23:30
29/31 anonim válasza:
Persze mindenki megtudhat tehnikailag mindent,de azért csodálkoznék ha valaki csak úgy tudná mennyi pénzem van befektetésben anélkül hogy explicit elmondanám.
30/31 anonim válasza:
Végülis mindegy,hogy egyébént mid van. Mondjuk eladtad a lakásod és van belőle 50milliód, nincs másod, de van ez az 50millió. Biztos van olyan nő, aki veled lenne addig, amíg magára költeti veled a pénzt. Nekem nem volt ilyen, nem is igazán gondolnék ilyenre, szerintem lennének jelei, észrevenném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!