Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akiktől több millió Ft-ot...

Akiktől több millió Ft-ot loptak/csaltak el, hogy dolgozta fel?

Figyelt kérdés

(Kérem kíméljenek meg akik lecsesznének, vagy okoskodnának vagy azt mondanák hülye voltam, meg, hogy Tanulópénz...)

Online csaltak ki sajnos több milliót, amit évekig rakosgattam, és 1 hónapja volt de egy idegroncs vagyok, a rendőrség nyomoz rajta van....

Magyarul soha nem fogok látni egy fillért sem...

Nehezen tudok a munkámra figyelni enni inni sem tudok, és persze nincs pénzem semmire.

okt. 6. 08:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%

Az egy külön állatfajta, aki az ilyen történeteken elkezd kárörömködni.

Azoknak kívánom, szívják meg ugyanúgy.

Nem csodálom, hogy kivagy, remélem sikerül a végére járni.

Sajnos a Magyar rendőrség nem mindig van a helyzet magaslatán, rájuk várni nem egy 100% megoldás.

Tegnap engem is majdnem behúztak a csőbe, pedig jóideje figyelek ilyenekre.

Valami meta-s face MI akart hozzájutni a bankszámlámhoz. Végére kiderült.

okt. 6. 08:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Milyen jellegű csalás volt? Van esélyed, hogy visszakapod? Nálunk családban van hasonló, több millió forint, az áldozat még mindig reméli, hogy a befektetést visszakapja.
okt. 6. 09:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Nehezen.
okt. 6. 09:05
 4/12 anonim ***** válasza:
41%
Nem szavazok rájuk, úgy.
okt. 6. 09:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Leírod hogy mi történt pontosan?
okt. 6. 10:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet sajnos feldolgozni. Engem néhány "ember" vert át, mindegyikük több 10ezer forintal, néhánynak én magamtól segitettem mert azt hittem naivan hogy rendes jóember. Hát nem volt az, utána szépen el lettem felejtve. A te eseted más mint az enyém, de túltenni magad soha nem fogod rajta, ahogy én sem. Átkozom is a férgeket ameddig élek mert mást úgyse tudok tenni.
okt. 6. 10:12
 7/12 A kérdező kommentje:

tőlem vásároltak volna, de már vagy kismillióan vásároltak tőlem és is nagyon nagyon sokszor már...

Megadtam a bakszámlaszámom. szokásos módon.

Egy érdekes dolog volt csak h utalásnál még nem kérdezte meg az APP hogy ellenőrzöm e az utalást. szokásos pin kód...."az illető xy számlaszámról fogadom e az utalást"

Igen persze...ez megerősítve az APP-nál. A pénz meg is jött.

Majd újra 5 perc múlva beléptem és már Mínusz x millió.

De csak egész véletlenül léptem be újra mert amúgy kb. 1-2 hetente ha belépek megnézni a számláimat.

Az esetemben a Bank azt mondta, hogy vagy letöltöttem valamit a telefonomra, vagy a PC-m volt vírusos. Amúgy asztali gépen böngészőben adtam meg.

A telefonra semmit nem töltöttem le.

És hát a pc-m sem volt vírusos.

Kivizsgálás után ebben a bank hót biztos, hogy máshogy ilyen nem lehetséges csak akkor a letöltöttem valamit mellé.

rendőrségen a bejelentés azonnal megtörtént rá 2 órára.

Ez a pénz egy másik magánszemély bankszámlájára ment, ahonnan 1 órán belül tovább is utalták. + annak a személynek Nullázták a számláját szintén.

Nekem be volt állítva egy x limit így több nem ment le de így is több millió. A másik személynek lement az én pénzem + az ő 12 milliója is.

Ez amolyan tisztára mosás miatt van, hogy először egy magánszemély számlájára megy mintha szánt szándékkal én utaltam volna.

A banktól nem kapom vissza. Most a rendőrségre tudok csak várni , akik nyomon követik a pénzt melyik számláról melyikre megy...

De ha külföldire kerül akkor 1000% h buktam ami lehet h már ott is van. Így sorba ha egyáltalán vissza tudják fogni akkor zárolják annak a számláját ahová megy, de azt a banknak is kell amik mindenhol 1-2 munkanap.

Namost 1-2 munkanap alatt az a pénz már rég máshol van.

Reménykedek de ez attól tartok nem fog visszajönni.

Se a rendőrség se a bank nem a gyorsaságáról híres...itt pedig az lenne az elsődleges.

okt. 6. 14:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Hogy léptél be az e-bankodba? Mert akkor itt valószínűleg az történhetett hogy valójában nem a bank oldalára léptél be, hanem egy megtévesztésig hasonló oldalra, ahova ha megadtad a belépési adataidat, az a csalók kezébe került
okt. 6. 15:40
 9/12 Senior Séf ***** válasza:
100%
Dicső vezérünk - hogy a ménkű fésülje meg! - első megmozdulása volt a magánnyugdíjak ellopása. Nem vagyok haragtartó, de ez máig az emberiségbe vetett bizalmam megcsonkolásával jár.
okt. 6. 16:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Csaladtagnak lenullaztak a szamlajat ... jo nem volt rajta annyi amennyi neked, de nem volt egy kellemes történet. Senki nem tudja mai napig, hogy hogy történhetett a dolog. Annyi volt a szerencseje, hogy kartyan keresztül loptak el, valoszinű hoztajutottak a kartyaja adataihoz es dél amerikaban egy boltban fizettek vele. De, hogy mikor loptak el vagy hol ez jo kerdes, hisz jóforman nem is hasznalja a kartyajat, a masik szerencse, hogy lehetett ra biztositas kötni amit megtett, igy visszateritte a bank az ellopott összeget igaz egy hónapra rá.
okt. 11. 23:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!