Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem nevetséges hogy így tudok...

Nem nevetséges hogy így tudok leszokni a drogról?

Figyelt kérdés

Elég furcsa dolog ez…de valahogy csak így működik nálam 3 hete nem használtam semmit, pedig előtte mindennap volt vagy fű, kristály, speed meg néha kokain is..tehát napi 10 ezer forintom erre ment rá minimum és még tartozásom is szokott lenni.

Eléggé romlott a mentális állapotom/anyagi helyzetem/parkapcsolataim minden éppen ezért valami megoldást kerestem..sokat játszottam amúgy is és arra gondoltam hogy ha nem annyit gondolok rá akkor igazából nem kell.

Na és a lényeg hogy egy tankos játék tudta elérni nálam azt hogy nem figyelek oda a témára 😂 tehát ha van felesleges pénzem inkább veszek egy tankot..vagy veszek egy játékot steam-en

Szerintem elég nevetséges de ha ez a megoldás akkor nem annyira gáz? Főleg ezt 32 évesen teszem amúgy..ez is pénzkidobás de legalább nem a levegőbe megy el 😆

Egy hónapja maga a játék meg ezek a dolgok le foglalják az elmém de nem szánalmas ez egy picit ?

Főleg úgy hogy előtte mindennap “party” volt meg csajozasok stb..most meg hogy így találtam meg a nyugalmam ? Mit gondoltok erről ? 🤣

ma 03:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Függősegről egy masik függősegre valamennyivel jobb mert kevesebb kárt tesz benned. De hosszútávon nem megoldas ha leteszed a játékot és visszajön a másik függőseged. Mindenkepp kéne kezelni a kivaltó okot is ha majd készen állsz rá addig játsz inkább nyugodtan
ma 03:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig jó,főleg az,hogy akarod,és belátod hogy abba kellene hagyni.

De idővel kezelni kell,mert újra vissza fog térni a kattogás.

ma 04:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem nevetséges, ha ez kell ahhoz, hogy leszokj a drogról, akkor rendben van.
ma 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!