Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aputestű férfiak szerint nem...

Aputestű férfiak szerint nem nevetségesek az egész életükben szorongó, edzőteremben szenvedő férfiak?

Figyelt kérdés

2023. márc. 28. 22:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
De miért szoronganának akik edzőterembe járnak?
2023. márc. 28. 22:22
 2/16 anonim ***** válasza:
16%

Aki akar szenvedjen a gyurodában.

Ha valaki keményen fizikai munkát dolgozik meg családja is van,nem fog kondizgatni járni.

Normális ember nem pazarolja erre az idejét.

2023. márc. 28. 22:22
 3/16 A kérdező kommentje:

# 1

ha nem vagy elégedett azzal a testtel amid csak úgy van akkor szorongsz és ezért gyúrsz, nézegeted magad.

2023. márc. 28. 22:26
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Egy férfi nem egész életében "aputestű" vagy "gyúrós". Nekem többször voltak ilyen korszakaim. Most sajna kissé el vagyok tohonyulva, tényleg olyan aputestem van, de voltak olyan éveim, amikor edzőterembe jártam, de semmiféle szorongást nem okozott. Az aputest akkor már inkább okoz szorongást. Az edzőtermes élet laza és élvezetes volt. Csak most nem olyan az életem, hogy beleférjen.
2023. márc. 28. 22:30
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

#3:

Csakis a te agyadban létezik ez a primkó gondolkodás, hogy aki kondizni jár, az egy szorongó szerencsétlen.

2023. márc. 28. 22:32
 6/16 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nem szoronganak meg szenvednek, ezerszer egészségesebben étkeznek, mint az átlag magyar ember, plusz sportosak, pont hogy nem szoronganak ha strandon le kell dobni a pólót. Lehet, hogy te sem szorongsz az apatesteddel de azért van különbség, így női szemmel mondom :D
2023. márc. 28. 22:54
 7/16 anonim ***** válasza:
92%

#1 Hagyd rá, tipikus egybites aki szerint mindenki aki tesz az életéért bármilyen szinten az "defektes" aki pedig elfogadja hogy "nem ő a lusta hanem a világ szar" az teljesen rendben van. Önámítás a köbön.

Amúgy meg nem szoronganak, miért tennék. Pont hogy pozitívan hat az ember tudatára, gondolkodására a bármilyen jellegű fejlődés. Legyen az anyagi, fizikai, vagy tudásbeli.

Nyilván mivel ő maga lusta volt valaha is bármit elérni, ezért elképzelni sem tudja, hogy létezhet pozitív élmény is az életben.

2023. márc. 28. 23:31
 8/16 anonim ***** válasza:
90%

Aputest 🤦‍♀️😂😂

Dehogy "apu" ez, csak lusta dög test, nem kell ehhez gyerek.

2023. márc. 29. 04:45
 9/16 anonim ***** válasza:
93%

Sokkal jobb érzés sportos testtel élni, edzéseken egyáltalán nem szenvedek, kikapcsolódás is a napi munka után. A test nem "csak úgy van" mindenképpen alakítja magát az ember, vagy sporttal,vagy csak táplálkozással.

Egyébként annyi valóságalapja lehet a kérdésnek, hogy a szorongó aputestű elkezd sportolni, hogy ne ilyen teste legyen, ne szorongjon miatta. Viszont kell egy kis idő, mire eredménye lesz, így az elején elképzelhető, hogy szorong az edzőteremben.

2023. márc. 29. 07:11
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Hat en nem szorongok 😂 imadok edzeni, jol kinezni, erosnek lenni. Tizeneve csinalom, sose hagyom abba. Mindenre pozitivan hat az eletben. Amugy mindig az "aputestuek" foglalkoznak az izmos, sportos emberekkel.. nem pedig forditva 😀
2023. márc. 29. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!