Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aputestű férfiak szerint nem...

Aputestű férfiak szerint nem nevetségesek az egész életükben szorongó, edzőteremben szenvedő férfiak?

Figyelt kérdés

2023. márc. 28. 22:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A 2-es és a kérdező kb. olyan, mint a idősebb 110 kg-os ismerősöm, aki kifejtette nekem, hogy ne legyek izmosabb, mert nem természetese. Persze egy ilyen országban, ahol a többsége igénytelen, alaktalan vagy dagadt (=aputest), ott ez nem meglepő.

Kétlem, hogy a konditerembe járók szoronganának, azzal meg szerintem semmi gond, ha többet nézegetik magukat a tükörben.

Nem járok konditerembe, de itthon edzek, és szálkásan izmos vagyok. Számomra inkább a”munkától megizmosodott” dagadékok a nevetségesek, akiknek jellemzően gőze nincs a táplálkozásról.

2023. márc. 29. 13:54
 12/16 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem az aputest sem egészséges és az sem, hogy mindenféle káros anyagot szurkálsz magadba. Lelkileg is okozhat mind a kettő problémát. Aputest esetében kisebbségi komplexust, hogy nem vagy elég jó. A konditerem lakók pedig a túlzott tesztoszteron miatt idegbetegek. Persze ott is sok esetben az aputest volt a kiindulási pont.

A helyes szerintem, ha valaki egészségesen él, jó minőségű ételeket eszik és eleget sportol.

2023. márc. 29. 14:38
 13/16 anonim ***** válasza:

Milyen aputest?

dagadt, mondd ki!

2023. ápr. 27. 07:06
 14/16 anonim ***** válasza:
12-es: nem vagy képben az edzéssel kapcsolatban
2024. júl. 7. 12:10
 15/16 anonim ***** válasza:
lelkileg jót tesz, a napi irodázás után.
2024. júl. 7. 12:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Üdv. 4-es vagyok. Tavaly márciusban még azt írtam, hogy nem fér bele az életembe a kondi. Na azóta átszerveztem és január óta járok. De nem szorongtam és nem is szorongok. Inkább jó érzéssel tölt el, hogy picit tudok tenni az ellen, hogy az "aputestből" aztán egy tohonya disznó váljak. Legalább megállt a folyamat. Az edzéseket pedig direkt élvezeti szinten űzöm, tehát engem senki nem lát a nyakamopn dagaó erekkel, összeszorított fogakkal, felfújt arccal erőlködni. Annyira csinálom, hogy picit erőltessen meg, aztán amikor nagyon könnyű, akkor nehezítek. De nem úgy, hogy ippeg túlélem az edzést, hanem úgy, hogy jólesik a mozgás.

De nem nevetséges sem a komolyan edző ember sem, a magamfajta komfortosan, de mozgó sem, meg az aputestű sem. Mindenki azt hozza ki az életéből amire igénye és lehetősége van.

2024. júl. 7. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!