Ez az Ádám security Tiktokon magadat nagymenőnek mutató keménykedős videó nem nevetséges szerintetek?
Hogy viselkedik? Én is használom a tiktokot és tartalomgyártó is vagyok szóval ismerem az Ádám security-t de, ahogy az #1-es is mondja, tulajdonképpen csak sétálgat. Nincs ebben semmi elítélnivaló.
Nála csak rosszabbak vannak.
Múltkor kiütötték valami mma meccsen elég könnyen, szóval nem valami kemény gyerek.
Én nem követem, csak a Dancsó videójából "ismerem", de annyira nem vészes, nála sokkal szemetebb videósok is vannak.
Nem árt senkinek, nem koldul (párbajnak álcázva) milliókat, nem hülyiti a kiskorúakat és kész.
Vannak sokkal nagyobb szemetet gyártó arcok a tik tok-on akiket okkal lehet elítélni pl. Vadász Gyula a haverja Ádám, MC Isti, Noryna stb. na ők fő állásban nyomják a trash-t és a koldulást. Egyik sem rendelkezik bejelentett munkaviszonnyal és még is megél mindegyikük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!