Ha egy kérdésre 10 egyirányba mutató válasz jön, akkor kisebb az esélye, hogy ezután másirányba mutató válasz jöjjön, minthogyha abba az irányba mutató válaszok előzték volna meg? Vagy ha 0 válasz jött volna?
Figyelt kérdés
2023. máj. 21. 11:00
1/4 anonim válasza:
igen. ez független attól, hogy van-e tényleg jó válasz a kérdésre. Ha mindenki azt mondja, hogy 2x2 5, akkor az annyi.
2/4 anonim válasza:
Persze, hogy jöhet az előzőekkel ellentétes válasz. Az is benne van, hogy az a helyes (ha már csak az itteni rosszindulatból indulok ki).
3/4 anonim válasza:
Nemigen
Általában ha vki vélemény eltér a tömegtol lepontozzák es gyakori hogy egy fecske nem tud nyarat csinálni.
Mégha neki is van igaza.
Nem tudom hányszor igazolódott be nekem is hogy en voltam nullára pontozva aztán megirta a kérdező hogy nekem volt igazam.
Meg a negativ kérdések pl.mi vezet altalában válásokhoz. Megirtam hogy gyakori eset amior a ferfi abuzálja a családot, erre lepontoznak. Hát pedig nem egy szerető segítő ferfi vezet a válásokhoz..
Vagy kérdezik milyen egy napotoo a párotokkal. Megirtam hogy nem éppen istenes. Erre megint lepontozás megy.
Sokan hiszik hogy a pontozás vmi lájk gomb.
4/4 anonim válasza:
Én ha meglátom hogy lepontozzák azt akinek ellentétes a véleménye én oda már nem is írok inkább nem állok ki a lepontpzott mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!