Lányok, a gyűrűs vagy mutató ujjatok hosszabb?
Figyelt kérdés
Melyik a hosszabb, és mennyivel? Mennyire vagytok racionálisak és mennyire érzelmesek (a többi lányhoz képest)?2019. júl. 27. 22:00
1/16 anonim válasza:
A gyűrűs egy picivel.
Nem tudom, szituációtól függ.
2/16 anonim válasza:
A gyűrűs hosszabb egy picivel. Nem mondanám magam kifejezetten se racionálisnak, se érzelmesnek, ha muszáj választani, akkor inkább racionális.
3/16 anonim válasza:
A gyűrűs. 4 mm-el. Erzelmes voltam amit megtanultam kezelni. Viszont ettol nem lettem racionalis agyu ;). Csak nem vagyok erzelmi hullamzo mint egy gyerek.
4/16 anonim válasza:
Gyűrűs. Az egyik kezemen csak egy kicsivel, a másikon egyértelműen látszik.
Nagyon érzelmes típusú vagyok
6/16 anonim válasza:
Nekem a gyűrűs fél centivel. Inkább racionális vagyok.
7/16 anonim válasza:
Mutató. Nem tudom, de egyértelmű. Én nagyon racionális vagyok.
8/16 anonim válasza:
A bal kezemen ugyanolyan hosszú, a jobb kezemen a mutatóujjam a hosszabb 1-2 mm-el. Ugy gondolom sok nőnél jóval racionálisabb vagyok, kb mint egy férfi. :D Viszont érzelmeim is vannak bőven. Mondták már, hogy "túl érzékeny" vagyok. (Amit én inkább fogékonynak szeretek nevezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!