Melyik ujjatok a hosszabb, a gyűrűs, vagy a mutató?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 21:53
2/19 anonim válasza:
Nekem a gyűrűs egy kicsivel..,de ezt miért kérded,van valami jelentősége?
3/19 anonim válasza:
a bal kezemen a mutató, a jobb kezemen egyforma hosszúak.:)
6/19 A kérdező kommentje:
Semmi jelentősége, legalábbis tudományos magyarázattal nem szolgálhatok, de kíváncsi vagyok, mert egyik embernek a mutató, másiknak a gyűrűs, és, hogy kik vannak a többségben!:D
2010. ápr. 12. 22:07
7/19 anonim válasza:
A gyűrűs hosszabb.
Azt olvastam egy pár hete, hogy akinek a mutató hosszabb, annak nehezebben sikerül teherbe esnie, vagy teherbe ejteni vkit. Hogy mennyi a valóságalapja, háát, nem találok összefüggést.
9/19 anonim válasza:
jobbon tök egyforma, a balon a gyűrűs egy kicsit hosszabb.
10/19 anonim válasza:
Szendi Gábor, A nő felemelkedése és tündöklése c. könyvében ír erről egész részletesen, már pontosan nem emlékszem, de nagyon is van jelentősége. Talán a feminim vonásokkal és a jobb-bal agyféltekékkel kapcsolatos, de egyszerűen nem emlékszem pontosan hülyeséget meg nem akarok írni.
Nekem szinte teljesen egyforma hosszúak, egy lehelenyivel a mutató hosszabb, de alig észrevehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!