Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akiktől több millió Ft-ot...

Akiktől több millió Ft-ot loptak/csaltak el, hogy dolgozta fel?

Figyelt kérdés

(Kérem kíméljenek meg akik lecsesznének, vagy okoskodnának vagy azt mondanák hülye voltam, meg, hogy Tanulópénz...)

Online csaltak ki sajnos több milliót, amit évekig rakosgattam, és 1 hónapja volt de egy idegroncs vagyok, a rendőrség nyomoz rajta van....

Magyarul soha nem fogok látni egy fillért sem...

Nehezen tudok a munkámra figyelni enni inni sem tudok, és persze nincs pénzem semmire.

okt. 6. 08:21
1 2
 11/12 anonim válasza:
Az a lelki módszer hogy húzni egy képzeletbeli vonalat egyik oldalt van a múlt amit nem tudunk megváltoztatni másik oldalon jövő amit tudunk alakítani. A multat egyfajta tudás bázisnak kell tekinteni, az ott tanultakat felhasználni a jövő alakításában.
nov. 11. 13:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Pedig a nemzetkozi rendorseg is igazan nyomozhatna és zarolhatna az osszes szamlat amin atmegy a penz
nov. 17. 13:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!