Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fiatal nők többsége miért...

A fiatal nők többsége miért foglalkozik ennyit a "szépítkezéssel"?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy pl olyan dolgokat aggatnak magukra, amit szerintem inkább idősebb korban lenne indokolt.

Tehát smink, műköröm, műszempilla, póthaj, ráncfeltöltés(gazdagoknál már 30-40 évesen), szájfeltöltés, stb. . .

Szerintem ezeket arra találták ki, hogy már idősebb korban ízlésesebb hatást adjon, pl ha valakinek hullik a haja pl, vagy már ráncosabb, akkor érrhető, hogy próbál fiatalosabbnak tűnni.

De egy fiatal nő, miért nem megy el sportolni inkább, amikor még a testi csúcson van, tehát nincsenek gondjai az ízületeivel, ami gátolná a sportolást.

Szerintem a férfiak elsősorban az alakját nézik meg egy nőnek.

A többi egy hamis illúzió.

Miért érzik jól magukat a nők elhízottan, de inkább ülnek a műkörmösnél meg ezeknél hosszú időket. Helyette sportolhatnának is.

dec. 8. 02:15
1 2 3 4
 11/39 anonim válasza:
29%
30 évesen ráncos voltam,most 40 évesen nem. Az igazi körmöt napi 2x festettem es mindig lepattogzott.
dec. 8. 06:49
 12/39 A kérdező kommentje:

Aki aszexuális vagy nem akar párt, az nyilván nem akar a pasiknak tetszeni.

Nyilván az bónusz, ha a kettő együtt passzol.

Szerintem a legtöbb ember hiúságát legyezgeti, ha tetszik másoknak.

dec. 8. 06:54
 13/39 anonim ***** válasza:
48%
#12 Ha valaki akar is a pasiknak tetszeni, az akkor is csak mellékes, másodlagos. Az elsődleges cél mindig az, hogy önmagunknak tetszünk. Remélem el tudod ezt fogadni.
dec. 8. 06:58
 14/39 A kérdező kommentje:

Nem vagyok orvos, de szerintem nem valami egészséges az, hogy leragasztjuk ott, ahol szellőznie kellene.

A fejbőrünknek se tenne jót, ha mindig sapkában lennénk.

dec. 8. 07:01
 15/39 anonim ***** válasza:
48%
#14 Remélem a szőrtelenítésről is hasonlóan gondolkodsz és elfogadod, hogy nem véletlenül van az ott.
dec. 8. 07:07
 16/39 A kérdező kommentje:

A szőrtelenítésnek milyen káros élettani hatása van?

Semmilyen.

A gyanrázást mondjuk nem tartom jónak, de a borotválástól nem lesz bőrbetegséged.

dec. 8. 07:10
 17/39 A kérdező kommentje:

Láttam már olyan anyukát, akinek hatalmas körmei voltak, újszülött kisgyerek mellett.

Ilyen 10 centisek.

Ekkora körmökkel a mindennapi életvitel is nehéz.

Max egy művészi fotósorozat keretein belül tudom ezt elképzelni. Vagy egy divatbemutatón, ott is vannak olyan ruhák, amiket nem mindennapi viseletre terveznek, csak műalkotás.

dec. 8. 07:14
 18/39 anonim ***** válasza:
55%

#16 Tud okozni sérülést, gyulladást, fertőzést a szőrtelenítés, arról nem beszélve, hogy a legtöbb módszer fájdalmas.

Attól viszont biztosan nem lesz semmi baj, ha az ember nem szőrtelenít. Szóval ha a nők egészsége miatt aggódsz, akkor nyilván nem várod el azt sem, hogy szőrtelenítsenek, ugye?

dec. 8. 07:19
 19/39 anonim válasza:
46%
Ez is egy hobbi, önkifejezés, időtöltés. Szeretem magam jól érezni a bőrömben és fejleszteni a kinézetem. Ebbe a sport is beletartozik, nem zárja ki egyik a másikat.
dec. 8. 07:22
 20/39 anonim ***** válasza:
18%

Azért, mert ha jól nézek ki -> jó pasijaim lehetnek, akik pénzelnek és épp csak a seggemet nem nyalják ki.

Ha nem néznék ki jól, nem adnék magamra, akkor meg max. a mentális problémás ronda pasik jutnak.

dec. 8. 07:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!