A fiatal nők többsége miért foglalkozik ennyit a "szépítkezéssel"?
Arra gondolok, hogy pl olyan dolgokat aggatnak magukra, amit szerintem inkább idősebb korban lenne indokolt.
Tehát smink, műköröm, műszempilla, póthaj, ráncfeltöltés(gazdagoknál már 30-40 évesen), szájfeltöltés, stb. . .
Szerintem ezeket arra találták ki, hogy már idősebb korban ízlésesebb hatást adjon, pl ha valakinek hullik a haja pl, vagy már ráncosabb, akkor érrhető, hogy próbál fiatalosabbnak tűnni.
De egy fiatal nő, miért nem megy el sportolni inkább, amikor még a testi csúcson van, tehát nincsenek gondjai az ízületeivel, ami gátolná a sportolást.
Szerintem a férfiak elsősorban az alakját nézik meg egy nőnek.
A többi egy hamis illúzió.
Miért érzik jól magukat a nők elhízottan, de inkább ülnek a műkörmösnél meg ezeknél hosszú időket. Helyette sportolhatnának is.
Aki aszexuális vagy nem akar párt, az nyilván nem akar a pasiknak tetszeni.
Nyilván az bónusz, ha a kettő együtt passzol.
Szerintem a legtöbb ember hiúságát legyezgeti, ha tetszik másoknak.
Nem vagyok orvos, de szerintem nem valami egészséges az, hogy leragasztjuk ott, ahol szellőznie kellene.
A fejbőrünknek se tenne jót, ha mindig sapkában lennénk.
A szőrtelenítésnek milyen káros élettani hatása van?
Semmilyen.
A gyanrázást mondjuk nem tartom jónak, de a borotválástól nem lesz bőrbetegséged.
Láttam már olyan anyukát, akinek hatalmas körmei voltak, újszülött kisgyerek mellett.
Ilyen 10 centisek.
Ekkora körmökkel a mindennapi életvitel is nehéz.
Max egy művészi fotósorozat keretein belül tudom ezt elképzelni. Vagy egy divatbemutatón, ott is vannak olyan ruhák, amiket nem mindennapi viseletre terveznek, csak műalkotás.
#16 Tud okozni sérülést, gyulladást, fertőzést a szőrtelenítés, arról nem beszélve, hogy a legtöbb módszer fájdalmas.
Attól viszont biztosan nem lesz semmi baj, ha az ember nem szőrtelenít. Szóval ha a nők egészsége miatt aggódsz, akkor nyilván nem várod el azt sem, hogy szőrtelenítsenek, ugye?
Azért, mert ha jól nézek ki -> jó pasijaim lehetnek, akik pénzelnek és épp csak a seggemet nem nyalják ki.
Ha nem néznék ki jól, nem adnék magamra, akkor meg max. a mentális problémás ronda pasik jutnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!