Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elítélendő ha egy nő azért...

Elítélendő ha egy nő azért nem (sem) szeretne gyereket szülni,mert szereti amilyen alakja van, és nem akarja, hogy tönkremenjen?

Figyelt kérdés
Ezer más ok miatt ezért sem szeretnék gyereket,mert nem bírnám lelkileg feldolgozni ami a testemmel történne. A környezetemben úgy látom hogy ez elítélendő önző dolog,mintha a nőnek kötelesség lenne elfogadni a sorsát és hogy ez történjen a testével..
máj. 20. 06:28
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
Még szerencse, hogy te mindent értesz. Szüljél akkor még vagy 8-at....
máj. 20. 17:15
 52/63 anonim ***** válasza:

"Szerintem azokat jobban elítélik, akiket mindenki is megdugott."

A lúzerek biztos.

máj. 20. 17:30
 53/63 anonim ***** válasza:
17:30 Miért szerinted normális dolog?😆
máj. 20. 17:36
 54/63 anonim ***** válasza:
Kizárólag rád és a párodra tartozik. Senki másra.
máj. 20. 19:38
 55/63 anonim ***** válasza:
19:38 kinek írtad.?
máj. 20. 20:03
 56/63 anonim ***** válasza:

"Miért szerinted normális dolog?"

Szexelni? Igen.

máj. 20. 20:23
 57/63 anonim ***** válasza:
Nem arra értem.
máj. 20. 20:32
 58/63 anonim ***** válasza:
92%

Nem elítélendő. Ha amúgy akarnál gyereket, akkor csak ennyi nem tartana vissza amúgy sem. Írod, hogy ezer más ok miatt sem akarsz, nyilván ez is lehet egy plusz, igazából mindegy.

Nem olvasom el a válszcunamit, csak az első oldalt. Az én alakom olyan, mint lánykoromban. Nyilván a terhességgel átalakul a test, de aztán vissza is alakul. Persze, sokaknak nem teljesen. De sokaknak meg igen. Nem tudom te mennyi anyukát szoktál meztelenül nézegetni, de biztosíthatlak, semmim nem lóg, és szerencsére nem Freddy Kruger volt a szülész, úgyhogy hegeim sincsenek. Az emberi szervezet csodásan tud regenerálódni.

máj. 20. 22:57
 59/63 anonim ***** válasza:
21%
Igazad van. Lehet orokbe fogadni vagy neveloszulonek lenni. Uganugy fog kozodni hozzad es szeretni,mintha te szulted volna. A feeling ugyanolyan vagy megjobb. Megmarad az alakod es meg a genetikai betegsegeket is kiszurheted,teljesen az elvarasaidnak hobbidnak megfelelo gyereket szervalhatsz. Nem is ertem miert kell bevallalni egy szulest es egy genetikai lottot. N
máj. 21. 05:17
 60/63 anonim ***** válasza:
0%

"Az emberi szervezet csodásan tud regenerálódni."

Hazudsz.

máj. 21. 11:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!