Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elítélendő ha egy nő azért...

Elítélendő ha egy nő azért nem (sem) szeretne gyereket szülni,mert szereti amilyen alakja van, és nem akarja, hogy tönkremenjen?

Figyelt kérdés
Ezer más ok miatt ezért sem szeretnék gyereket,mert nem bírnám lelkileg feldolgozni ami a testemmel történne. A környezetemben úgy látom hogy ez elítélendő önző dolog,mintha a nőnek kötelesség lenne elfogadni a sorsát és hogy ez történjen a testével..
máj. 20. 06:28
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező, a fő kérdésben miért emelted külön ki azt, hogy az alakod miatt nem szeretnél szülni? Oké, hogy zárójelben a magyarázó szövegben odatetted, hogy más oka is van, de miért tartottad fontosnak külön így kiemelni?

Nem lett volna egyszerűbb csak úgy feltenni, hogy "Elítélendő-e, ha egy nő a mai világban nem szül?"

Ez így teljesen másképp hat. És ne csodálkozz, ha sokan neked estek, (köztük én is, hogy csak kifogás az alak, mert simán visszaszerezhető), mert egyébként a kérdéseddel te magad provokáltad ezt ki!

Nem azzal van a baj, hogy nem akarsz szülni (magánügy), hanem azzal, ahogy ezt itt tálaltad, fő okként megnevezve az alakodat.

Anyukáddal mi a helyzet? Gondolom akkor ő is "torz" (elhízott, vagy csíkos, bőre megereszkedett..stb.) lett szülés után.

De ezer más nőnek semmi elváltozása nem lett, ezt is vedd figyelembe.

máj. 20. 10:09
 32/63 anonim ***** válasza:
29%
Aztán eljön az idő, amikor már nem igazán kíváncsi senki a testedre rajtad kívül, de a tükröd a Tied, elégedetten néz vissza rád...
máj. 20. 10:10
 33/63 anonim ***** válasza:
67%

Öszintén szólva nem értem, miböl döntöd el, melyik választ írta nö és melyiket nem.

Én is írtam, négy gyerekes anyaként, ennek ellenére lepontoztad, mert nem azt írtam, hogy a terhesség és szülés után nem leszel roncs.

Az elfogadható számomra, hogy nem akarsz gyereket, és úgy érzed, meg kell magyarázni, miért nem, az is, ha úgy gondolod, egy gyerektöl tönkremenne az alakod, de az nem érthetö, hogy akinek más a véleménye vagy tapassztalata, azt miért nem tudod TE elfogadni?

Ha nem akarsz gyereket, ne szülj, ez a te döntésed, de ettöl még nincs feltétlen mindenben igazad.

máj. 20. 10:15
 34/63 anonim ***** válasza:
9%
Én megértelek. Itt a Gyakorin nem egy olyan hozzászólást olvastam, hogy szülés után plasztikai műtétet fognak végeztetni, mert nem tudják elfogadni a megváltozott testüket. Itt valaki azt írta, hogy ruhában nem látszik. De az attól még olyan! Vannak szerencsések, akik nem mennek tönkre, egyet én is ismerek. De a többség sajnos nem csak kívül, belül is tönkremegy, akiket ismerek, szinte mindnek maradt vissza valami.
máj. 20. 10:27
 35/63 anonim ***** válasza:
25%

Na, ezért is utálom a mai felszínes, anyagias világot. Jó példa erre a 34-ben olvasottak. Mi az, hogy lelki roncs lesz valaki, mert jaj szülés után esetleg van valami változás? 🤦 Pszichológushoz kéne az ilyeneknek először elmenni. Régen nem volt ilyen. A nő szült, az aktívak és igényesebbek visszafogytak, a lusták maradtak elhízottak, de senki nem lett idegroncs, csak mert jaj, császárral szült és ott maradt egy vágás a hasán.. Komolyan, milyen beteg társadalom ez? Külföldön is ez a Rinya megy, vagy csak egyes magyar nők ennyire lelkibetegek..

Nem szerencse kérdése az egész. Felelősségvállalás ebben az országban nagyon nem megy.

máj. 20. 10:38
 36/63 Metionin ***** válasza:
84%
Nem. Semmilyen indok nem elítélendő és nem szorul magyarázatra. A te tested, te életed.
máj. 20. 11:01
 37/63 anonim ***** válasza:
56%
Inkabb az a gond, hogy ezek szerint az eletedben a testeden kivul nincs semmi amit ertekelni lehetne.
máj. 20. 11:39
 38/63 anonim ***** válasza:
62%
A tested gyerek nélkül is öregedni fog. Annyi, hogy egykét évvel későbbre tolod a rugalmatlanságot és a hájasodást.
máj. 20. 12:58
 39/63 anonim ***** válasza:
90%
Van fogyókúra, ha más miatt nem szeretnél gyereket, az szerintem már más dolog, de emiatt én még kövér vagyok. 72 kg vagyok, fogyókurázom, de vágyom gyerekre, csak nincs párom. és engem tuti Nem érdekelne, hogy újra kövér leszek. Amúgy terhesség alatt is lehet egészségesen étkezni, illetve tornázni is.
máj. 20. 13:14
 40/63 anonim ***** válasza:
100%
Ne influenszerekkel példálózzatok, jesszusom.
máj. 20. 14:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!