Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elítélendő ha egy nő azért...

Elítélendő ha egy nő azért nem (sem) szeretne gyereket szülni,mert szereti amilyen alakja van, és nem akarja, hogy tönkremenjen?

Figyelt kérdés
Ezer más ok miatt ezért sem szeretnék gyereket,mert nem bírnám lelkileg feldolgozni ami a testemmel történne. A környezetemben úgy látom hogy ez elítélendő önző dolog,mintha a nőnek kötelesség lenne elfogadni a sorsát és hogy ez történjen a testével..
máj. 20. 06:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
17%

Keress rá Michelle Lewin-re instán. Ő egy éve szült. Milyen lógás? Ha fokozatosan csinálid, akkor nem fog lógni a bőr. Heged még csak akkor lesz, ha császárral szülsz.

Szóval a te környezeted az alap..🤦🤣 értem..nyissa jobban a világ felé.. kislány.

máj. 20. 07:32
 12/63 A kérdező kommentje:

Szóval a te környezeted az alap.

Hát azért nem 2 darab nő szült a kornyezetemben...neked meg az insta az alap

máj. 20. 07:36
 13/63 anonim ***** válasza:
23%
Nem, nem fog lógni a melled a szoptatástól, ez egy káros tévhit.
máj. 20. 07:37
 14/63 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy elítélendő. Ráadásul ha ez az egyetlen okod lenne és nem lenne mellette egy rakás másik, és szeretnél gyereket, valószínűleg ezt elengrdnéd, és szülnél. Azért nem fogsz szülni mert nem szeretnél, ez ennyire egyszerű. :) Én teljesen megértem, már 40 vagyok, nem szültem és nem is fogok, soha nem volt bennem vágy rá.
máj. 20. 07:46
 15/63 anonim ***** válasza:
36%

Anyukám, mint írtam, 20 kg-t hízott. Leadta, nem lógott a bőre, se a melle. Teljesen visszafogyott szülés előtti alakjára.

Látom, nagyon azon az alacsony szinten vagy, hogy képtelen vagy elfogadni, ha nincs igazad, és szembesítenek a hülyeségeiddel.

máj. 20. 07:47
 16/63 A kérdező kommentje:
15# attól hogy van 100ból 1-2 akinek valami csoda alakja van, attól még azt mondani hogy nem lesz rosszabb és ugyanolyan tested lesz szülés után... hát igen, biztos én vagyok a hülye
máj. 20. 07:52
 17/63 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem jobb ha nem szülsz mert még a végén a te szellemi képességeidet örökölné a jobb sorsra érdemes
máj. 20. 07:52
 18/63 anonim ***** válasza:
74%

11

Te meg tényleg elhiszel mindent amit az instán látsz, photoshopról még nem hallottál? :D Törvényszerű hogy megváltozik a nő teste szülés után, főleg hogy a legtöbbünknek nincs ideje főállásban edzeni....

máj. 20. 07:54
 19/63 anonim ***** válasza:
51%

De most miért vitáztok a semmin? Miért kell kiemelni ezt, hogy az alakod miatt nem akarsz gyereket, ha egyébként sem akarsz? Mondd el a többi okot, vagy csak szimplán ne indokold, de most miért megy a vita ezen, hogy ez mennyire valid? Van ennek nyertese? Ha bármire is jut bárki, akkor majd megvaltozik a véleményed, lesz mégis gyereked?

Nincs mit indokolni, nem tartozol beszámolóval, nem szeretnél gyereket, nem lesz, kész. Lapozzunk.

máj. 20. 07:54
 20/63 anonim ***** válasza:
15%

Kérdező, te hü..lye vagy..🤦👏🙄😕

Sőt, lusta is vagy.

máj. 20. 07:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!